Dbzb3

Masz problem z konkretnym tytułem i emulatorem PCSX2? Oto miejsce gdzie powinieneś go opisać.
Robert
Junior
Junior
Posty: 14
Rejestracja: 17 stycznia 2005, 12:51
Kontakt:

Post autor: Robert »

Moj sprzet 256 RAM, GEFORCE 4 MX 440 2400mhz WindowsXP
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5159
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

SCPH10000
oraz
Powinieneś zmienić bios bo z tym co używasz możesz mieć problemy z odpalaniem gier
Czy ja wiem - z ponad 30 testowanych przeze mnie tytułów tylko w 1 (Burnout2) występowała znaczna poprawa po zmianie BIOSU SCPH10000 na nowszy, a w kilku (2-3, np. seria Onimusha) przypadkach widoczne były niewielkie różnice (związane z obsługą memorki), tak więc IMHO z samym odpalaniem nie ma większych problemów.
2BII!2B
Awatar użytkownika
Zardon
Administrator
Administrator
Posty: 510
Rejestracja: 13 stycznia 2005, 18:17
Kontakt:

Post autor: Zardon »

A ja nadl mam kłopot z DBZ: Budokai 3 niewiem czemu... podejrzewam że to wina emulatora. Gra mi sie wiesza w czasie gdy biore aby nie robił save i przeszedł dalej i wtedy error. A po wgraniu od nowa emulatora robi mi sie już na samym początku error (gdy biore aby uruchomił gre). Winą kompa to raczej nie jest (miałem formata), gdyby co oto sprzęt: Athlon xp 2000 + , 512 ram, Radeon 9550 128/128.
Pozdro
Obrazek
Adult
Administrator
Administrator
Posty: 524
Rejestracja: 03 kwietnia 2003, 16:24

Post autor: Adult »

Zardon a sformatowałeś karty pamięci ? Wrazie jak byś tego nie zrobił jeszcze to radze to zrobić, nie zaszkodzi a może pomóc.
Obrazek
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5159
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Zardon, mały OffTopic, ale nie mogę się powstrzymać - przemocna sygnaturka i jaka życiowa :D :lol:
2BII!2B
Robert
Junior
Junior
Posty: 14
Rejestracja: 17 stycznia 2005, 12:51
Kontakt:

Post autor: Robert »

Adult jakie mas ustawienia w budokai 3? plz napisz:)

Tak jeszcze jaki mas DirectX do gsdx9.0.6 plugina????

Mortus: Zakaz pisania dwóch postów pod rząd nadal obowiązuje....
Awatar użytkownika
Zardon
Administrator
Administrator
Posty: 510
Rejestracja: 13 stycznia 2005, 18:17
Kontakt:

Post autor: Zardon »

winter_mute - 8) też mi sie podoba :)
Karty formatowałem i dalej to samo.... bede musiał se chyba innej gry poszukać i tyle ;)
Obrazek
--==ReY_MM==--
Senior
Senior
Posty: 124
Rejestracja: 23 stycznia 2005, 19:09

Post autor: --==ReY_MM==-- »

Adult uruchomiłem Budokai 3 i w menu mi idzie 10-25 fps/s .... lecz w walce 1 fps/s :cry: co mam zrobic .. z tego co widziałem na twoich screenach ty masz w walce prędkość od 1.50fps/s do 2fps/s .... mi skacze od .050 fps do 1 fps/s ... co mam zrobić ?? mój sprzet to :
Karta graficzna --> ATI Radeon 9200 SERIES
Procesor ---> Intel Celeron 2.4
i Ramy ---> 256 DDR Ram
Sterowniki mam z roku 2004 i mam zainstalowanego DirectX 9.0c... aha i wejdź na Gadu Gadu to pogadamy :P
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

z tego co widziałem na twoich screenach ty masz w walce prędkość od 1.50fps/s do 2fps/s .... mi skacze od .050 fps do 1 fps/s ... co mam zrobić ??
Nie chciałbym Cię rozczarować, ale wzrost prędkości emulacji o 1-2 fps nie umożliwi bezstresowej zabawy...
--==ReY_MM==--
Senior
Senior
Posty: 124
Rejestracja: 23 stycznia 2005, 19:09

Post autor: --==ReY_MM==-- »

Noo fakt :lol: ........ Czy wie ktoś już kiedy wypuszczą na internet do ściągnięcia PCSX2 8.0 ?? :|
ODPOWIEDZ