Dbzb3

Masz problem z konkretnym tytułem i emulatorem PCSX2? Oto miejsce gdzie powinieneś go opisać.
Adult
Administrator
Administrator
Posty: 524
Rejestracja: 03 kwietnia 2003, 16:24

Post autor: Adult »

Jeszcze długo nie wypuszczą wersji 0.8 jedynym wyjściem jest skompilowanie sobie samemu tej wersji
Obrazek
--==ReY_MM==--
Senior
Senior
Posty: 124
Rejestracja: 23 stycznia 2005, 19:09

Post autor: --==ReY_MM==-- »

Ej mam bardzo głupie pytanie , ale musze je zadać bo nigdy sie nie zamienie w wyższe poziomy w DBZ Budokai 3 .... po pierwsze jak sie naładować ?? ( chodzi mi o to jak mam nacisnąć żeby postać naładowała sie np. X + O ) próbowałem wszystkich sposobów i za każdym razem postać używała Kaioken-a ..... po drógie jak już sie naładuje to jaką kombinacją klawiszy zmienie sie w następne levele .... to tyle 8)
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

Nie udzielamy pomocy w przypadku problemów z przejściem gry XYZ - wykonanie comba, odkrycie postaci, itd. również tyczą się tej zasady. Użyj gugli, odwiedź GameFAQs, a na pewno znajdziesz satysfakcjonujaca Cię odpowiedź.
Awatar użytkownika
Ravven
User
User
Posty: 56
Rejestracja: 30 grudnia 2004, 13:08

Post autor: Ravven »

mam dobry dzien wiec odpowiem....
Ladowanie - X, <-, <-
Osiąganie poziomów zależy od dwoch czynników:
- odpowiedniej karty dla postaci (lub breakthrought),
- ilości mocy na pasku im więcej tym poziom wyższy przy zmianie,
a zmiana to L1 lub wszystkie przyciski naraz

Miłej zabawy...
--==ReY_MM==--
Senior
Senior
Posty: 124
Rejestracja: 23 stycznia 2005, 19:09

Post autor: --==ReY_MM==-- »

Wielkie dzięki Ravven.... Ja to mam pecha jak chole..... wyobraź sobie że grałem mistrzostwa w DBZ Budokai 3 i jak już walczyłem z ostatnim zawodnikiem ( dojście do niego mi zajeło 1,5 godziny ) i jednocześnie puściliśmy fale ... i jak dobiły do siebie to był taki zajeb..... efekt że komp mi sie zawiesił :evil: :!: jak bym go przeszedł to bymskończył mistrzostwa i bym se zasejwował a tak to dupa jutro będe musiał on nowa :x .... ja jestem przykładem dla osób które mówią że granie 1,5fps/s jest nudne ..... na początku wydawało mi sie nudne ale potem jak sie wkręciłem to fps-sy nie miały dlamnie dużego znaczenia :wink: .... chciałbym wam pokazać pare fotek , które zrobiłem jak grałem w mistrzostwach , ale nie wiem jak je zamieścić na forum :oops:
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5159
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

wyobraź sobie że grałem mistrzostwa w DBZ Budokai 3 i jak już walczyłem z ostatnim zawodnikiem ( dojście do niego mi zajeło 1,5 godziny ) i jednocześnie puściliśmy fale ... i jak dobiły do siebie to był taki zajeb..... efekt że komp mi sie zawiesił
Rada na przyszłość -> jako że emu obsługuje już SaveStaty i możliwe jest zapisywanie stanu gry w dowolnym momencie rozgrywki by zapobiec takim sytuacją w przyszłości polecam skorzystanie z klawiszy F1 (zapis) / F2 (zmiana "slotu") / F3 (wczytanie zapisu) :!:
2BII!2B
--==ReY_MM==--
Senior
Senior
Posty: 124
Rejestracja: 23 stycznia 2005, 19:09

Post autor: --==ReY_MM==-- »

:shock: :shock: Dzięki winter_mute nie wiedziałem że taka opcja jest możliwa 8)
Awatar użytkownika
Kamil
Junior
Junior
Posty: 13
Rejestracja: 23 lutego 2005, 15:10

Post autor: Kamil »

Ja mam jakiś problem bo jak chcę włączyć grę to wyskauje to "Error opening GS plugin" co ja mam zrobić?

Mój sprzęt:
Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Dodatek Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158)
Language: Polish (Regional Setting: Polish)
System Manufacturer: VIA Technologies, Inc.
System Model: P4X266-8233
BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 1.70GHz
Memory: 128MB RAM
Page File: 171MB used, 135MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
Card name: NVIDIA GeForce2 MX
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce2 MX/MX 400

huh ile napisałem aha konfiguracja PCSX:
nic innego nie zmieniałem tylko przy pluginie graf. i muz.
GSdx9(SSE)0.6 i Spu coś tam.

ale pisania huh :roll: :roll: :roll:
emulatory to zbawienie bez nich świat by umarł
hehe
--==ReY_MM==--
Senior
Senior
Posty: 124
Rejestracja: 23 stycznia 2005, 19:09

Post autor: --==ReY_MM==-- »

Przykro mi stary ale nie mam pojęcia co to za error :? :( ale pozostaje ci tylko liczyć na to że wszechwiedzący Adult zobaczy twojego posta :lol: bo on wie wszystko na temat PCSX2 ( tak myśle sądząc z jego wypowiedzi na tym forum )... BTW : Jak wam sie podoba mój stały nowy avatar :wink: :?:
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

Kamil, upewnij się, że masz porządne Detonator'y do swojego GeForce'a. Warto byłoby sprawdzić zachowanie emulatora na nieco starszych, 45.xx na przykład.
ODPOWIEDZ