Komóry

Piszta co chceta

Czy posiadasz komórkę?

Czas głosowania minął śr paź 01, 2003 1:42 pm

Tak
9
75%
Nie
3
25%
 
Liczba głosów: 12

MoRf
Junior
Junior
Posty: 11
Rejestracja: śr wrz 04, 2002 6:17 pm
Kontakt:

Komóry

Post autor: MoRf »

Ciekawi mnie jak wygląda Wasz stosunek do telefonii komórkowej (patrz na powyższą sondę)

Skoro zaczołem ten temat to zacznę również odpowiedzi >>
Tak > Nokia 3330,
a jak wygląda to u Was :?:

winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5140
Rejestracja: śr wrz 04, 2002 12:21 pm
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Tak, jestem szczęśliwym posiadaczem telefonu Siemens MT50
2BII!2B

Awatar użytkownika
MVT
Senior
Senior
Posty: 168
Rejestracja: pt kwie 11, 2003 9:19 pm
Kontakt:

Post autor: MVT »

Tak, mam telofen NOKIA 3310.
;> Steel POWAH ;>

Mortus
Administrator
Administrator
Posty: 840
Rejestracja: czw wrz 05, 2002 5:35 pm

Post autor: Mortus »

NIe, nie mam komóry (jakoś nie czuję potrzeby jej posiadania), ale czasami podprowadzam bracikowi, żeby sobie szpilnąć w węża 8)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.

Awatar użytkownika
Bati
Moderator
Moderator
Posty: 319
Rejestracja: pn lut 10, 2003 8:40 pm

Post autor: Bati »

E-E nie mam komóry, zamierzałem sobie kupić ale doszedłem do wniosku że do niczego mi się nie przyda, w jej miejsce chcę wstawić Arcade Sticka :] ale narazie nie moge go nigdzie znaleźć :/.
And remember, the respect is everything }:->
I am watching U.

PAN RURA

Adult
Administrator
Administrator
Posty: 524
Rejestracja: czw kwie 03, 2003 4:24 pm

Post autor: Adult »

Tak mam komórkę Nokia 3410

winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5140
Rejestracja: śr wrz 04, 2002 12:21 pm
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

O ile odp. :) Super... :!:
Nie, nie mam komóry (jakoś nie czuję potrzeby jej posiadania)
To sie moze zmienic, ale na razie cicho sza :)

Teraz jednak mam nadzieję że temat się rozwinie - bede mial do Was pare pytań i prośbę ... ale później :twisted:
w jej miejsce chcę wstawić Arcade Sticka :] ale narazie nie moge go nigdzie znaleźć :/
najwyraźniej źle szukasz :!:
Arcade Stick dla PS2 (z force feedback :shock: )
+ przejściówka do PC (na samym dole strony)
2BII!2B

alien
Senior
Senior
Posty: 210
Rejestracja: pn mar 03, 2003 6:45 pm

Post autor: alien »

Tak mam Sony J70 i nawet sobie go chwale.Widzę , że się coś szykuje.No no.Komp dalej stoi u starego w robocie :cry:
Obrazek

yabasko
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: wt lip 29, 2003 6:51 am

Post autor: yabasko »

Tak mam. Sony Ericsson t68i. 8)

nara
Pij mleko, będziesz wielki...

Rafaelles
Junior
Junior
Posty: 20
Rejestracja: ndz sie 03, 2003 3:43 pm

Post autor: Rafaelles »

Mam Nokię 5510
Lord Rafaelles

ODPOWIEDZ