Strona przechowuje informacje w plikach cookies, zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz dokonać zmian zasad korzystania z ciasteczek w ustawieniach swojej przeglądarki i/lub UKRYĆ ten komunikat.
PSEmu: PlayStation Emulation
Final Fantasy 7 po polsku
Serwis PlayStation PlayStation 2 Forum IRChat

Strona Główna » Emulacja » PlayStation2 » PCSX2 vs Gry
>> Dbzb3 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor Wiadomość
Robert
Junior
Junior


Dołączył: 17 Sty 2005
Posty: 15
Skąd: nemenczyna

PostWysłany: 2005 01 22 23:06    Temat postu:    

Adult jakie mas ustawienia w budokai 3? plz napisz:)

Tak jeszcze jaki mas DirectX do gsdx9.0.6 plugina????

Mortus: Zakaz pisania dwóch postów pod rząd nadal obowiązuje....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 
Zardon
Administrator
Administrator


Dołączył: 13 Sty 2005
Posty: 547
Skąd: Varshava

PostWysłany: 2005 01 23 02:24    Temat postu:    

winter_mute - 8) też mi sie podoba Smile
Karty formatowałem i dalej to samo.... bede musiał se chyba innej gry poszukać i tyle Wink

_________________

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG 
--==ReY_MM==--
Senior
Senior


Dołączył: 23 Sty 2005
Posty: 124
Skąd: Mysłowice/Brzęczki

PostWysłany: 2005 01 28 18:43    Temat postu:    

Adult uruchomiłem Budokai 3 i w menu mi idzie 10-25 fps/s .... lecz w walce 1 fps/s Crying or Very sad co mam zrobic .. z tego co widziałem na twoich screenach ty masz w walce prędkość od 1.50fps/s do 2fps/s .... mi skacze od .050 fps do 1 fps/s ... co mam zrobić ?? mój sprzet to :
Karta graficzna --> ATI Radeon 9200 SERIES
Procesor ---> Intel Celeron 2.4
i Ramy ---> 256 DDR Ram
Sterowniki mam z roku 2004 i mam zainstalowanego DirectX 9.0c... aha i wejdź na Gadu Gadu to pogadamy Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG 
BzyRes
Administrator
Administrator


Dołączył: 17 Lut 2003
Posty: 2069
Skąd: Siedlce

PostWysłany: 2005 01 28 19:32    Temat postu:    

Cytat:
z tego co widziałem na twoich screenach ty masz w walce prędkość od 1.50fps/s do 2fps/s .... mi skacze od .050 fps do 1 fps/s ... co mam zrobić ??

Nie chciałbym Cię rozczarować, ale wzrost prędkości emulacji o 1-2 fps nie umożliwi bezstresowej zabawy...

_________________
bzyres.blog.shinobi.jp
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email 
--==ReY_MM==--
Senior
Senior


Dołączył: 23 Sty 2005
Posty: 124
Skąd: Mysłowice/Brzęczki

PostWysłany: 2005 01 28 20:32    Temat postu:    

Noo fakt Laughing ........ Czy wie ktoś już kiedy wypuszczą na internet do ściągnięcia PCSX2 8.0 ?? Neutral
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG 
Adult
Administrator
Administrator


Dołączył: 03 Kwi 2003
Posty: 526

PostWysłany: 2005 01 29 01:24    Temat postu:    

Jeszcze długo nie wypuszczą wersji 0.8 jedynym wyjściem jest skompilowanie sobie samemu tej wersji
_________________

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG 
--==ReY_MM==--
Senior
Senior


Dołączył: 23 Sty 2005
Posty: 124
Skąd: Mysłowice/Brzęczki

PostWysłany: 2005 01 29 16:58    Temat postu:    

Ej mam bardzo głupie pytanie , ale musze je zadać bo nigdy sie nie zamienie w wyższe poziomy w DBZ Budokai 3 .... po pierwsze jak sie naładować ?? ( chodzi mi o to jak mam nacisnąć żeby postać naładowała sie np. X + O ) próbowałem wszystkich sposobów i za każdym razem postać używała Kaioken-a ..... po drógie jak już sie naładuje to jaką kombinacją klawiszy zmienie sie w następne levele .... to tyle 8)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG 
BzyRes
Administrator
Administrator


Dołączył: 17 Lut 2003
Posty: 2069
Skąd: Siedlce

PostWysłany: 2005 01 29 17:21    Temat postu:    

Nie udzielamy pomocy w przypadku problemów z przejściem gry XYZ - wykonanie comba, odkrycie postaci, itd. również tyczą się tej zasady. Użyj gugli, odwiedź GameFAQs, a na pewno znajdziesz satysfakcjonujaca Cię odpowiedź.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email 
Ravven
User
User


Dołączył: 30 Gru 2004
Posty: 56
Skąd: Koszalin

PostWysłany: 2005 01 29 17:48    Temat postu:    

mam dobry dzien wiec odpowiem....
Ladowanie - X, <-, <-
Osiąganie poziomów zależy od dwoch czynników:
- odpowiedniej karty dla postaci (lub breakthrought),
- ilości mocy na pasku im więcej tym poziom wyższy przy zmianie,
a zmiana to L1 lub wszystkie przyciski naraz

Miłej zabawy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG 
--==ReY_MM==--
Senior
Senior


Dołączył: 23 Sty 2005
Posty: 124
Skąd: Mysłowice/Brzęczki

PostWysłany: 2005 01 29 23:18    Temat postu:    

Wielkie dzięki Ravven.... Ja to mam pecha jak chole..... wyobraź sobie że grałem mistrzostwa w DBZ Budokai 3 i jak już walczyłem z ostatnim zawodnikiem ( dojście do niego mi zajeło 1,5 godziny ) i jednocześnie puściliśmy fale ... i jak dobiły do siebie to był taki zajeb..... efekt że komp mi sie zawiesił Evil or Very Mad Exclamation jak bym go przeszedł to bymskończył mistrzostwa i bym se zasejwował a tak to dupa jutro będe musiał on nowa Mad .... ja jestem przykładem dla osób które mówią że granie 1,5fps/s jest nudne ..... na początku wydawało mi sie nudne ale potem jak sie wkręciłem to fps-sy nie miały dlamnie dużego znaczenia Wink .... chciałbym wam pokazać pare fotek , które zrobiłem jak grałem w mistrzostwach , ale nie wiem jak je zamieścić na forum Embarassed
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG 
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA


Dołączył: 04 Wrz 2002
Posty: 5238
Skąd: psemu.pl

PostWysłany: 2005 01 30 00:24    Temat postu:    

Cytat:
wyobraź sobie że grałem mistrzostwa w DBZ Budokai 3 i jak już walczyłem z ostatnim zawodnikiem ( dojście do niego mi zajeło 1,5 godziny ) i jednocześnie puściliśmy fale ... i jak dobiły do siebie to był taki zajeb..... efekt że komp mi sie zawiesił
Rada na przyszłość -> jako że emu obsługuje już SaveStaty i możliwe jest zapisywanie stanu gry w dowolnym momencie rozgrywki by zapobiec takim sytuacją w przyszłości polecam skorzystanie z klawiszy F1 (zapis) / F2 (zmiana "slotu") / F3 (wczytanie zapisu) Exclamation
_________________

DARMOWE gry na PS2. megaROMS -> Click 1, Click 2, Click 3 !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen 
--==ReY_MM==--
Senior
Senior


Dołączył: 23 Sty 2005
Posty: 124
Skąd: Mysłowice/Brzęczki

PostWysłany: 2005 01 30 00:26    Temat postu:    

Shocked Shocked Dzięki winter_mute nie wiedziałem że taka opcja jest możliwa 8)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG 
Kamil
Junior
Junior


Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 13
Skąd: z nikąd

PostWysłany: 2005 03 10 20:09    Temat postu:    

Ja mam jakiś problem bo jak chcę włączyć grę to wyskauje to "Error opening GS plugin" co ja mam zrobić?

Mój sprzęt:
Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Dodatek Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158)
Language: Polish (Regional Setting: Polish)
System Manufacturer: VIA Technologies, Inc.
System Model: P4X266-8233
BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 1.70GHz
Memory: 128MB RAM
Page File: 171MB used, 135MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
Card name: NVIDIA GeForce2 MX
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce2 MX/MX 400

huh ile napisałem aha konfiguracja PCSX:
nic innego nie zmieniałem tylko przy pluginie graf. i muz.
GSdx9(SSE)0.6 i Spu coś tam.

ale pisania huh Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

_________________
emulatory to zbawienie bez nich świat by umarł
hehe
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 
--==ReY_MM==--
Senior
Senior


Dołączył: 23 Sty 2005
Posty: 124
Skąd: Mysłowice/Brzęczki

PostWysłany: 2005 03 10 20:29    Temat postu:    

Przykro mi stary ale nie mam pojęcia co to za error Confused Sad ale pozostaje ci tylko liczyć na to że wszechwiedzący Adult zobaczy twojego posta Laughing bo on wie wszystko na temat PCSX2 ( tak myśle sądząc z jego wypowiedzi na tym forum )... BTW : Jak wam sie podoba mój stały nowy avatar Wink Question
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG 
BzyRes
Administrator
Administrator


Dołączył: 17 Lut 2003
Posty: 2069
Skąd: Siedlce

PostWysłany: 2005 03 10 20:40    Temat postu:    

Kamil, upewnij się, że masz porządne Detonator'y do swojego GeForce'a. Warto byłoby sprawdzić zachowanie emulatora na nieco starszych, 45.xx na przykład.
_________________
bzyres.blog.shinobi.jp
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email 
Wyświetl posty z ostatnich:   Sortuj według:   
Strona 2 z 3 [33 Posts]   Idź do strony: Poprzedni 1, 2, 3 Następny
Strona Główna » Emulacja » PlayStation2 » PCSX2 vs Gry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu


Obecny czas to 2020 04 05 10:09
Wszystkie czasy w strefie UTC + 4 (DST)

Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

PSEmu.pl poleca > Zelda Central >
Najwieksza polska strona poswiecona niesamowitej s...
> Przyjaciele PSEmu.pl > Dołącz do nich


Skocz do:  
Back to Top              
Forum Serwisu PSEmu.pl / PSePSXe © 2002-2006 by winter_mute
Powered by phpBB © 2001-2006 phpBB Group
Jenova Template © digital-delusion