Spider-Man 2 na PCSX2

Masz problem z konkretnym tytułem i emulatorem PCSX2? Oto miejsce gdzie powinieneś go opisać.
--==ReY_MM==--
Senior
Senior
Posty: 124
Rejestracja: 23 stycznia 2005, 19:09

Spider-Man 2 na PCSX2

Post autor: --==ReY_MM==-- »

Siemka for all... jestem tu nowy i to mój pierewszy topic... mam pytanie do najbardziej pojętego ziomka na tym forum ,który nosi ksywe Adult... stary mam 3 gry na PS2 na DVD-R:
1-Spider-Man 2
2- Need For Speed Underground 2
3- Mortal Kombat 5
Chce wiedzieś czy testowałeś te tytuły i czy warto żebym sie bawił przy PCSX 0.7 .... jeśli testowałeś jakąś z tych gier to prosze cie abyś mi podał konfiguracje PCSX 0.7 do odpalenia któregoś z tych tytułów.. mój sprzęcior to :
ATI Radeon 9600
Celeron 2.4
256 DDR Ram
i reszta to już chyba jest zbędna a jak nie to pytaj .... czekam na ciebie na GG już prawie tydzień i cie nie ma :( więc utwożyłem temata ...strzałka :arrow:
Adult
Administrator
Administrator
Posty: 524
Rejestracja: 03 kwietnia 2003, 16:24

Post autor: Adult »

Nie testowałem żadnej z tych gier ale widziałem gdzieś zdjęcia z jakiegoś MORTALA ale nie pamiętam którego więc spróbuj a na gg ci nie odpowiedziałem bo nie siedze teraz na kompie ponieważ jestem w trakcie SESJI i nie mam czasu za bardzo
Obrazek
--==ReY_MM==--
Senior
Senior
Posty: 124
Rejestracja: 23 stycznia 2005, 19:09

Post autor: --==ReY_MM==-- »

oki THX :wink:
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5143
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

widziałem gdzieś zdjęcia z jakiegoś MORTALA ale nie pamiętam którego
MK: Deadly Aliance czyli 5. Niby powienien chodzić, ale moja kopia za nic nie chce wystartowwać :(

BTW; reszty gier z listy nie posiadam, więc nie testowałem.
2BII!2B
Adult
Administrator
Administrator
Posty: 524
Rejestracja: 03 kwietnia 2003, 16:24

Post autor: Adult »

Winter widziałem zdjęcia z MK ale pokazywały one tylko pasek ładowania i nic więcej
Obrazek
--==ReY_MM==--
Senior
Senior
Posty: 124
Rejestracja: 23 stycznia 2005, 19:09

Post autor: --==ReY_MM==-- »

dzięki wam .......Adult ściągam właśnie Obraz z koncówką iso gry na PS2 Dragon Ball Z Budokai 3 i prosze cie bardzo abyś mi napisał jak mam ustawić emulator i co mam zrobić żeby ta gra mi ruszyła z obrazu CD... z tego co widziałem na tym forum to da sie pograć w Dragon Ball Z Budokai 3..... prosze odpisz szybko....Aha ściągam takie 2 gatunki tego Budokai 3
Jeden to taki co ma 145 MB i nosi nazwe DragonBall_Budokai_3_PS2(DVDrip).rar
a drógi ma 698 MB i nosi nazwe DragonBall Z Budokai 3.iso...... ściągam na eMule
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2005, 18:54 przez --==ReY_MM==--, łącznie zmieniany 1 raz.
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5143
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

1) opcja "Zmień/edytuj" nie boli :!: Lepiej z niej skorzystać, niż sadzić post pod postem.
2) Możnaby zerknąć do tematu DBZ3, w którym Adult już się rozpisał na temat tej gry. Po co biedny facet ma zaczynać od nowa :?:
3) Jeden to spakowany rip a drugi to prawdopodobnie pełny obraz. Nad czym tu się rozwodzić.
2BII!2B
--==ReY_MM==--
Senior
Senior
Posty: 124
Rejestracja: 23 stycznia 2005, 19:09

Post autor: --==ReY_MM==-- »

oki sorka za te posty ale chyba musze sie dokładnie zapoznać z regulaminem :D a ten rip będzie chodził normalnie na PCSX2 tak jak pełny obraz ?? wiem że zadaje głupie pytania ale jestem amatorem i dzięki waszej pomocy to sie zmieni 8) od tego chyba jest forum żeby sobie pomagać ....
Adult
Administrator
Administrator
Posty: 524
Rejestracja: 03 kwietnia 2003, 16:24

Post autor: Adult »

Ja mam RIPa i chodzi normalnie
Obrazek
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5143
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

oki sorka za te posty ale chyba musze sie dokładnie zapoznać z regulaminem
Sorki, że tak ostro, ale jak w kazdych związkach międzyludzkich tak i tutaj, na forum... wszelkie prawidła działają w dwie strony. Z jednej strony jesteśmy tu by pomagać oraz służyć radą i nawet sprawia to coponiektórym ogólnie pojmowaną przyjemność. Jednakże w zamian oczekujemy od użytkowników przestrzegania pewnych zasad, w tym przypadku spisanych w formie regulaminu.
A jako, że w zasadach wspomniane jest, iż należy edytować wiadomosci zamiast sadzić jedną pod drugą zdarza się kogoś upomnieć mniej lub barziej taktownie w zaależności od sytuacji i nastroju osoby upominającej. W końcu jesteśmy tylko ludźmi. Suma sumarów prosze po raz kolejny w wiadomym miejscu o skopiowanie treści 2giej wiadomości tdo pierwszego postu [przy pomocy wspomnianego przycisku Zmień / Edytuj] a następnie usunięcie tej niepotrzebnej, drugiej [ikonka X].
ten rip będzie chodził normalnie na PCSX2 tak jak pełny obraz
Ciężko powiedzieć, zależy jak był zrzucony... Jesli zostało to wykonane prawidłowo to nie powinno być problemów. Najlepszy sposób by to sprawdzić to rozpakować plik i uruchomić zaz pomocę PCSX2.
2BII!2B
ODPOWIEDZ