ePSXe - czy projekt będzie kontynuowany?

Problemy z emulatorem ePSXe i narzędziami dla niego przeznaczonymi.
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator

Re: sprecyzowanie

Post autor: BzyRes »

acacia_dragoon_karsh pisze:no na przykład usuwaniem bug-ów , ulepszaniem pluginów , pisaniem pluginów itd .
AFAIK nie ma Polaków zajmujących się sceną PSX - przynajmniej w takim stopniu, który masz na myśli.
Mógłbym wspomnieć pewną ciekawostkę nt. Pete'a (tak, tego Pete'a), ale myślę, że będzie lepiej, jeżeli zrobi to w_m :].
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Eeee podejrzewam że dostęp do kodu źródłowego ma tylko ePSXe Team
Dokładnie, ponieważ kod źródłowy nie został udostepniony grzebanie w nim na własną rękę jest równoznaczne z "kradzieżą" - no może obeszłoby się bez policji i wogóle, ale takie zachowanie z pewnością nie przejdzie bez echa na PSXEmu-scenie. Mauro już próbował takiej sztuczki "tworząc" ;) ePSXiPC i źle się to dla niego skończyło.
Mógłbym wspomnieć pewną ciekawostkę nt. Pete'a (tak, tego Pete'a), ale myślę, że będzie lepiej, jeżeli zrobi to w_m :].
Pete'a :?: Z polskimi akcentami na emu scenie, a przynajmniej tej związanej z PSXem kojarzą mi się 2 osoby: Ammoq - autor wtyczki sterowania pod Linucha, który jest w pewien sposób powiązany z naszym pięknym krajem oraz Duddie [bardzo ważna ksywa, warto zapamiętać] który jest autorem niezapomnianego PSEmu [pierwszy emu PSXa- kolejny fakt warty zapamiętania], a tym samym ojcem emulacji PSX na platformie PC.

BTW; swego czasu na forum był zarejestrowany brat Duddiego, ale słuch po nim zaginoł.
2BII!2B
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator

Post autor: BzyRes »

Pete'a Z polskimi akcentami na emu scenie, a przynajmniej tej związanej z PSXem kojarzą mi się 2 osoby: Ammoq - autor wtyczki sterowania pod Linucha, który jest w pewien sposób powiązany z naszym pięknym krajem
Wybacz, popieprzylo mi się - chodziło oczywiście o Ammoq, nie wiem dlaczego na myśl przyszedł mi Pete...
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Wybacz, pop**zylo mi się - chodziło oczywiście
Wybaczam, każdemu może się zdarzyć, szczególnie że wspomniani Panowie są naprawde równymi gościami. Aż chce się powiedzieć w dechę :D
Zresztą pora juz późna i wogóle :roll:
2BII!2B
ODPOWIEDZ