Problem z Kaillerą
Problem z Kaillerą
Gdy chcę grać przez neta, okienko Kaillery pokazuje się; "działa", ale po kilku sekundach zawiesza się i wyskakuję mi, że wystąpił problem z aplikacją ePSXe itd.
Co dziwne, Netplay chodził mi parę tygodni temu. Próbowałem już z wszystkimi wersjami CyberPada, nawet ściągałem inne emulatory z grą przez neta (obsługującymi Kaillerę) i na każdym ten sam error. U mojego kolegi wyskakuje to samo. Da się z tym coś zrobić?
Co dziwne, Netplay chodził mi parę tygodni temu. Próbowałem już z wszystkimi wersjami CyberPada, nawet ściągałem inne emulatory z grą przez neta (obsługującymi Kaillerę) i na każdym ten sam error. U mojego kolegi wyskakuje to samo. Da się z tym coś zrobić?
Mhm... moze reinstalacja i rekonfiguracja ePSXe okazalaby sie pomocna? To samo tyczy sie wszelkich aplikacji powiazanych z Kaillera. Moznaby tak wyczyscic rejestr, poslugujac sie TYM narzedziem. Niestety nic konkretnego nie podpowiem. Dawno nie bawilem sie ePSXe z nastawieniem na gre sieciowa i wciaz brakuje czasu, by sie pobawic i ewentualnie samemu przemaglowac problem.
Też miałem taki problem. Myśle, że ten bład może być związany z problemami jakie obecnie ma Kaillera. Ściągnij nowego Kaillera Client. Następnie skopiuj plik kailleraclient.dll ze sciągniętego właśnie archiwum i wklej go do katalogu z emulatorem. Teraz powinno być ok, daj znać czy pomogło
.
PS. Przy okazji gry w sieci na ePSXe może masz ochote zagrać w Tekkena 3? Jesli tak to daj znac.

PS. Przy okazji gry w sieci na ePSXe może masz ochote zagrać w Tekkena 3? Jesli tak to daj znac.

Widze, ze zamiesciles stosowne info na main page wlasnego serwisu. Gratuluje udanej i funkcjonalnej strony. Jesli masz zyczenie, dodaj ja do naszej Bazy Linków. Jakie profity z tego plyna, nie musze tlumaczyc. :]
DuMiaN i Bzy, wielkie dzięki, tylko nie wiem czemu nie wyświetla mi żadnych Waiting games ani osób/gier w pokoju, muszę wejsć na server żeby to zobaczyć
Może mi ktoś jescze powiedzieć, czemu mi gier nie wykrywa, które mam na dysku? Co dziwne, emu n64 z tym pliczkiem bez problemu wychwytuje moje gry, gdyż tam jest opcja, gdzie ma on szukać gier, ale na ePSXe tego chyba nie ma...
Może mi ktoś jescze powiedzieć, czemu mi gier nie wykrywa, które mam na dysku? Co dziwne, emu n64 z tym pliczkiem bez problemu wychwytuje moje gry, gdyż tam jest opcja, gdzie ma on szukać gier, ale na ePSXe tego chyba nie ma...
Myśle, że to jest właśnie wina próblemów, które ma Kaillera. Zauważ też, że normalnie wyszukuje ok 200 serwerów a teraz ok 21.Diablos1 pisze:DuMiaN i Bzy, wielkie dzięki, tylko nie wiem czemu nie wyświetla mi żadnych Waiting games ani osób/gier w pokoju, muszę wejsć na server żeby to zobaczyć
Nie bardzo rozumiem w jakim sensie nie widzi gier. Wchodzisz w File -> Run ISO i startujesz gre.Diablos1 pisze:Może mi ktoś jescze powiedzieć, czemu mi gier nie wykrywa, które mam na dysku? (...)