Problemy z grami
Problemy z grami
Posiadam ePSXe 1.6.0 mam wszystkie pluginy które są skonfigurowane tak jak na waszej stronie i mam bios SCPH1001.Mam orginalne gry Solu Reaven i Road rash 3D. Biore Plik i Uruchom CD rom i pokazuje sie czarny ekran i tak do końca. Chodza tylko gry ściągnięte z waszej stronki jak: Total soccer itp. Prosze o szybką pomoc bo już wyczerpały mi się pomysły !!![/quote]
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
1) A zainstalowałeś sterowniki ASPI 
2) Sprawdź czy gry działają na BIOSie SCPH7502
Jeśli problem nie zniknie po zainstalowaniu plików o których mowa powyżej, skopiuj prosze zawartość debuggera (to czarne okno, które pojawia się po włączeniu opcji {Run > Enable logs} w ePSXe 1.6.0) do okienka odpowiedzi.

2) Sprawdź czy gry działają na BIOSie SCPH7502
Jeśli problem nie zniknie po zainstalowaniu plików o których mowa powyżej, skopiuj prosze zawartość debuggera (to czarne okno, które pojawia się po włączeniu opcji {Run > Enable logs} w ePSXe 1.6.0) do okienka odpowiedzi.
2BII!2B
Winter jesteś zajebisty koleś bo gry chodzą na SCPH7502 tylko bardzo się tnie!!! Pomóż!!!! 
edit: te sterowniki poprostu wrzuciłem do katalogu z grą bo tam nie ma instalatora tylko są jakieś pliki. Dobrze zrobiłem???? Gry mam od kumpla mam też GT2 ale moje. Wtyczka video:Pete's OpenGL Driver 1.75 skonfigurowana tak jak na waszej stronce. Wtyczka CD rom: P.E.Op.S. CDR Driver 1.4 skonfigurowana tak jak na waszej stronce. A wtyczke dzwięku mam zwykłą bo próbowałem skonfigurować kilka z waszej stronki ale jak uruchamiam gre to się pokazuje konfigurator i trzeba cos tam poprzestawiać żeby chodziło poprawnie bo tak gra nie chodzi!!! A i muj komp to : Athlon 1.8XP, 256 RAM, Geforce 4 MX 440 128 RAM!!!!!!! Pomóżcie a ja cos pokombinuje. A może mam za słabego kompa???
Wiesz nie za bardzo rozumiem co to jest folder HDD. Jak mozesz to odpisz szybko.

edit: te sterowniki poprostu wrzuciłem do katalogu z grą bo tam nie ma instalatora tylko są jakieś pliki. Dobrze zrobiłem???? Gry mam od kumpla mam też GT2 ale moje. Wtyczka video:Pete's OpenGL Driver 1.75 skonfigurowana tak jak na waszej stronce. Wtyczka CD rom: P.E.Op.S. CDR Driver 1.4 skonfigurowana tak jak na waszej stronce. A wtyczke dzwięku mam zwykłą bo próbowałem skonfigurować kilka z waszej stronki ale jak uruchamiam gre to się pokazuje konfigurator i trzeba cos tam poprzestawiać żeby chodziło poprawnie bo tak gra nie chodzi!!! A i muj komp to : Athlon 1.8XP, 256 RAM, Geforce 4 MX 440 128 RAM!!!!!!! Pomóżcie a ja cos pokombinuje. A może mam za słabego kompa???
Wiesz nie za bardzo rozumiem co to jest folder HDD. Jak mozesz to odpisz szybko.
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2004, 11:26 przez ZALEŚ, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Nie za bardzo - należy je zainstalować w systemie. Instrukcje jak to zrobić znajdziesz w moim ostatnim wpisie w tym temacie >te sterowniki poprostu wrzuciłem do katalogu z grą bo tam nie ma instalatora tylko są jakieś pliki. Dobrze zrobiłem?
http://www.psemu.pl/forum/viewtopic.php?t=705
BTW; byłbym wdzięczny gdybys używał przyciska zmień/edytuj zamiast dodawać wpis pod wpisem.
2BII!2B
Tam pisze że niby jakieś pliki są zainstalowane ale nie wiem czy na pewno bo nie widze zadnej różnicy w programie. A z resztą już mi chodziło dobrze tylko się cielo ostro ,a teraz to już wogule read mode już mi nie znajduje i nic nie czyta nie wiem czemu.
W pliku index który znajduje się razem ze sterownikami pisze że sterowniki chodzą na wszystkich windowsach oprucz XP może tu tkwi problem??? Bo ja mam XP.
W pliku index który znajduje się razem ze sterownikami pisze że sterowniki chodzą na wszystkich windowsach oprucz XP może tu tkwi problem??? Bo ja mam XP.