[PCSX2 0.8 WIP] Ile MoŻna Czekać ???
[PCSX2 0.8 WIP] Ile MoŻna Czekać ???
Ile jeszcze mam żyć w stresie ? w nie wiedzy ? kiedy wersja 0.8 wyjdzie ???? no kur.... !
c2d e4500 ---- 2gb ddr2 800 ---- Asus GF8600GTs
-
- Junior
- Kontakt:
-
- Senior
-
- Senior
Wiecie co nie mogę wstąpić na stronę www.pcsx2.net myślę że oni dodawają tą nową wersję ale to moje zdanie 
===============================================
aha sorka ale dałem plamy

===============================================
aha sorka ale dałem plamy

Ostatnio zmieniony 17 marca 2005, 16:00 przez Kamil, łącznie zmieniany 1 raz.
emulatory to zbawienie bez nich świat by umarł
hehe
hehe
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Albo serwer znowu się sypie :pWiecie co nie mogę wstąpić na stronę www.pcsx2.net myślę że oni dodawają tą nową wersję
edit: Tak jest - padł serwer, cała sieć NGEmu leży

2BII!2B
-
- Junior
- Kontakt:
aby rozbojac ten temat :d to napisze posta
czego sie spodziewacie po wersji 0.8 ja mam takie skryte pragnienie ze bedzie mozna sobie w miare komfortowo pograc w mgs3,ze wymagania sprzetowe bede rozsadne,jak kolega rey napsial wiecej fps w seri budokai (poprawa wyswietlania modeli w budokai 3)
za duzo moj post niewniuszl do topicu poniewaz to sa tylko domsyly i marzenia ale za cytuje mojego kolege "nikt nie zna potegi emulacji"
ps.czlowiek o 1:50 inaczej mysli LoL
czego sie spodziewacie po wersji 0.8 ja mam takie skryte pragnienie ze bedzie mozna sobie w miare komfortowo pograc w mgs3,ze wymagania sprzetowe bede rozsadne,jak kolega rey napsial wiecej fps w seri budokai (poprawa wyswietlania modeli w budokai 3)
za duzo moj post niewniuszl do topicu poniewaz to sa tylko domsyly i marzenia ale za cytuje mojego kolege "nikt nie zna potegi emulacji"

ps.czlowiek o 1:50 inaczej mysli LoL