Konfiguracja ePcSx2

Problemy z emulatorem PCSX2 i narzędziami dla niego przeznaczonymi.
Gaston
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 28 marca 2005, 15:10

Konfiguracja ePcSx2

Post autor: Gaston »

nie wiem jak mam to skonfiguroqwac moze ktos mi napszie krok po kroku jak to mam zrobić?
<<(^_^)>>
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

A co to jest ePcSx2? Pytam z ciekawości, bo w całej sieci nie znalazłem takiego tworu :].
Gaston
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 28 marca 2005, 15:10

Post autor: Gaston »

sorki chodzi mi o pcsx_2

napisze mi ktoś jak skonfigurować to krok po kroku no i sakd wziasc biosa?

Po pierwsze proszę o edytowanie postów, a nie o pisanie jednego pod drugim. Po drugie - na Forum obowiązuje bezwzględny ZAKAZ pytania się "skąd wziąć bios", "skąd ściągnąć grę X" itd., więc jeśli już nie możesz sam zapuścić googla to pytaj TYLKO na PM/GG/mail. Tyle ode mnie - Mortus
<<(^_^)>>
Gaston
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 28 marca 2005, 15:10

Post autor: Gaston »

no to jak wysle mi ktoś linka z tym o co pytałem??
<<(^_^)>>
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5228
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

nie wiem jak mam to skonfiguroqwac moze ktos mi napszie krok po kroku jak to mam zrobić?
W chwili obecnej to jedyny opis w serwisie >
http://www.psemu.pl/forum/viewtopic.php?t=998
npo chyba że dogrzebiesz się dgdzieś wpisu Adulta
no to jak wysle mi ktoś linka z tym o co pytałem?
Cierpliwość jest cnotą :D
a jak nie...to
www.google.pl - Szukajcie a będzie Wam dane

:lol: 8) :lol:
2BII!2B
RavenRuLeZ
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: 22 maja 2005, 09:37

Post autor: RavenRuLeZ »

Prosze moze Ktos dac mi link do *** Bo Mam TTT i bym Sobie Pogral
Przez GG Niech ktos mi poda albo na forum prosba duza Z Góry Thx :wink:

:( Przecież napisałem już w tym temacie, że PYTANIE O BIOS JEST ZABRONIONE na forum. Pytaj na PW, pytaj na GG, ale NIE na Forum.
Mortus
My Pc :
Plyta Glówna : Asus A7N8X
Ram : Kingston 1024 DDR 400Mhz
Karta Graficzna : Asus Ati 9600 Xt Tvd
Dysk : 102Gb Western Digital
Net : 128 Kb :/
Myszka : Logitech Optic Biala
Klawiatura : Tracer Biala
Procek : AMD Athlon Xp 2500 + Barthon
Awatar użytkownika
Zardon
Administrator
Administrator
Posty: 510
Rejestracja: 13 stycznia 2005, 18:17
Kontakt:

Post autor: Zardon »

A ja mam pytanie - czy odkrył ktoś coś, żeby emulator znowu chodził o kilka fps szybciej? (tak jak to było w wypadku z pcsx_2 0.7)
Obrazek
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

Odkryl, nie odkryl - jest do tego odpowiedni temat. Niniejszy watek zamykam, bo niczemu dobremu nie sluzy.
Zablokowany