turkot,
--==ReY_MM==--, szczerze powiedziawszy nie rozumiem Was i szczerze powiedziawszy wypowiedzi tego typu przyprawiają mnie o białą gorączkę. Jak to się nic nie zmieniło

Jawidze sporo zmian np.
> Wzrost prędkości - podczas gdy na v0.7 miałem w BoR i innych elementach 2D średnio 12fps, to w chwili obecnej mam 20-30 klatek, a czasem i więcej. Biorąc pod uwagę fakt, że w takim BoR 30fps to prędkość maksymalna to niezmiernie cieszy mnie fakt iż można pograć sobie po ludzku w ta gierkę.
> Wzrost kompatybilnośc - do poczetu grywalnych tytułów dołaczyły: Ace Combat 4, Dark Chronicle, MGS2, REZ, Suikoden 4, VF4:Evo, Viutifoul Joe... natomiast hiciory takie jak Tekken TAG, Gran Turismo 3, Soul Calibur 2 w końcu się uruchomiły i pokazazły całkiem sporo obsługując w zasadzie większą część menusów, jest więc nadzieja że przy kolejnej odsłonie emu proces emulacji obejmie także samą "grę włąściwą".
> Wyświetlana grafika - w zasadzie odnosi się do powyższego podpunktu, ale co tam

Oprę się na przykładzie zescreenowanego powyżej Dark Chronicle. Na PCSX2 menusy były nieczytelne, animacja rwała poniżej 1 fps, a podczas gry widoczny był jedynie pasek energii i smugi po broni. W chwili obecnej przyczepić się można jedynie do cieni, zaś reszta środowiska 3D (otoczenie, postacie) wygląda wręcz prześlicznie...
... Nadal nie widzicie zmian
Czas na kolejną garść screenów z kolejnego grywalnego tytułu jakim jest przewspaniały
REZ
BTW; Co do oglądania wstawek filmowych z TTT - jesteście pewni iż jest to niemożliwe

Macie choćby pełne oprogramowanie PS2 tzn BIOS + ROM1 + ROM2 + EROM

Poza tym oglądać FMV można również za pomocą odpowiedniego softu.