słaby sprzet i 7z
słaby sprzet i 7z
Witam
Jestem amatorem w sprawach emulatorów więc się nie śmiejcie ze mnie !!
Wlączam tego emulatora , konfiguruję go i uruchamiam CD z ISO
Wlączam
na ekranie wyskakuje komunikat " bios coś tam complete" i dalej jest czarny obraz
po chwili wyskakuje menu z gry i strasznie sie tnie !!!!!! Testowałem ten emulator u kolegi ponieważ u mnie wysiadł zasilacz. Czy może to byc wina jego sprzętu ??
Jego komp: AMD Athlon 1300, 256 MB Ram, GeForce 2 MX 400 64MB , nagrywara Liteon SOHW 1693 a dalej to nieistotne
Pomocy!!!!!!
Edit by Mortus - proszę korzystać z opcji Edytuj.
aha jeszcze jedno dokladna nazwa tego emulatorka to PCSX2 0.8.1
wydaje mi się ze ta gra się tek długo włącza przez jego sprzęt
Jestem amatorem w sprawach emulatorów więc się nie śmiejcie ze mnie !!
Wlączam tego emulatora , konfiguruję go i uruchamiam CD z ISO
Wlączam
na ekranie wyskakuje komunikat " bios coś tam complete" i dalej jest czarny obraz
po chwili wyskakuje menu z gry i strasznie sie tnie !!!!!! Testowałem ten emulator u kolegi ponieważ u mnie wysiadł zasilacz. Czy może to byc wina jego sprzętu ??
Jego komp: AMD Athlon 1300, 256 MB Ram, GeForce 2 MX 400 64MB , nagrywara Liteon SOHW 1693 a dalej to nieistotne
Pomocy!!!!!!
Edit by Mortus - proszę korzystać z opcji Edytuj.
aha jeszcze jedno dokladna nazwa tego emulatorka to PCSX2 0.8.1
wydaje mi się ze ta gra się tek długo włącza przez jego sprzęt
Geneq
Jako że emulator jest jeszcze w fazie produkcji (stosunkowo wczesnej produkcji
) to nawet high-end'owy sprzęt nie zapewni Ci pełnej płynności. W przyszłych wersjach nadzieja 
A ten tytuł jest grywalny..... ale na wersji 0.9
(która jest w stanie WIP
)

A ten tytuł jest grywalny..... ale na wersji 0.9

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
-
- Senior
Róbta co chceta ale ja mam swoje zdanie ..Geneq .. nielicz na dobrą emulacje w jakiejkolwiek wersji PCSX2 ... mi też sie zdawało że na 0.8 pogram se w Budokai 3 z choć 2 fps wiecej .. a tu co ..g***no .. tak samo będzie w 0.9 .... znając tą strone i ludzi na tej stronie to zaraz BzyRes zjedzie moja wypowiedź z góry na dół 

BANa od razu dostaniesz, nie bede sie bawil w zjezdzalnie. Z tego co mi wiadomo, v0.9 zostala przygotowywana glownie pod wzgledem zwiekszenia predkosci, do czego przekonuje liczba klatek animacji wyswietlana na screenach roboczych [patrzec - newsy w dziale PlayStation 2]. A ze nie bedzie to zadowalajaca [wszystkich] predkosc, PeCety polakow [uogolniam] nie naleza do najszybszych, to zawsze znajdzie sie armia rozczarowanych niosaca 50-metrowy sztandar z napisem "OMFG, ale to jezd SZIT!!!!11". Bez urazy ReY; i tak jestem prawie pewien, ze powyzszy wpis byl tylko i wylacznie prowokacja :].
-
- Senior
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Bana
Gdzie
komu
JUŻ DAJę
Heyah Rey, gdzie żeś był jak CIę nie było
Robi się off-topic, więc w gwoli sprostowania

Gdzie

Heyah Rey, gdzie żeś był jak CIę nie było

Robi się off-topic, więc w gwoli sprostowania
Co prawda liczba klatek na roboczych screenach osiąga w niektórych tytułach (np.FFX) zawrotne 30fps, ale wg. wypowiedzi autorów nowy w nowym PCSX2 główny nacisk ma wciąż płasko lezeć na kopatybilności programu.BzyRes pisze:Z tego co mi wiadomo, v0.9 zostala przygotowywana glownie pod wzgledem zwiekszenia predkosci, do czego przekonuje liczba klatek animacji wyswietlana na screenach roboczych
2BII!2B
-
- Senior
Co ja gdzie byłem ? no raczej że na tym nedznym swiecie pełnym niedokończonych emulatorów ...miło u was znowu zagościć ... BTW: Czy bedzie jeszcze jakiś nowy chankast ...bo z tego co pamietam to miał byc 0.3 ... albo mi sie znowu popieprzyło z Dolphinem .. co do dolphina 0.3 .. kiszka totalna pare fps /\ .....czy ja sie kiedykolwiek z czegos cieszyłem ?
:D Ma ktos pożyczyc tabliczke czekolady z nadzieniem optymizmu ?