Nowy PCSX2 0.9
Nowy PCSX2 0.9
nie moge włączyć żadnej gry bo plugin od grafiki PCSX2 potrzebuje shaderów
są w tym 3 pluginy w 2 wyskakują jakieś błędy a w jednym pisze że shaderó nie mam :/ idzie to jakoś ominąć??
są w tym 3 pluginy w 2 wyskakują jakieś błędy a w jednym pisze że shaderó nie mam :/ idzie to jakoś ominąć??
Re: Nowy PCSX2 0.9
Na to pomoże opcja Fixed pipeline w zakładce Shaderzdunek89 pisze:nie moge włączyć żadnej gry bo plugin od grafiki PCSX2 potrzebuje shaderów
Zmień je!zdunek89 pisze:Ciągle wyskakuje mi błąd wtyczki GS :/ i wtyczek od cd-romu
W grafice daj tą np GSdx9 bez instrukcji SSE2
W cdvdrom np P.E.Op.S CDVD
Nalezy wpisać nazwe użytkownika na którym się jest zalogowanymmati pisze:Co treba wpisać w User Name ?
standartowa nazwa to Administrator ale jeśli zmieniane było coś podczas instalacji windy to trzeba wpisać tak jak podczas instalacji
Zamienię mój komp: ATLONXP 2400+ 768MB DDRAM Asus Radeon 9600XT 128MB(128bit) 2X80 GB HDD na garść magicznej fasoli
<< już dawno wymienione a zupa fasolowa zjedzona!
UPDATE!!
AMD Venice3000+ GF 6600GT PCI-EX16X 2x512 Dual RAM Patriot (TESTUJEMY?)

UPDATE!!
AMD Venice3000+ GF 6600GT PCI-EX16X 2x512 Dual RAM Patriot (TESTUJEMY?)
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
[...]Wpisałem nazwe urzytkownika ale to nie pomaga
Wyskakuje jakiś komunikat:
itd.. itd...Sęk w tym, że jest bład w PCSX2 - właśnie pisze niusa... sry za opóźnienia, ale dopiero co wróciłem z robotyCoś niebardzo jest z tą nazwą użytkownika

Tu tez jest bug - będzie w niusie.Daniu pisze:A ja mam problem bo nie chce mi załapać pluginy dźwiękowego co jest grane cały czas mi błąd wyskakuje
Trzeba zacząć od pytania podstawowego - jaka masz karte graficznązdunek89 pisze:nie moge włączyć żadnej gry bo plugin od grafiki PCSX2 potrzebuje shaderów

Nie wiem skad macie te wszystkie problemy - na zbugowanej wersji wycisnąłem 35klatek na 1gigowym procesorze

2BII!2B