Nowy PCSX2 0.9
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
[...]Daniu pisze:A ja mam problem bo nie chce mi załapać pluginy dźwiękowego co jest grane cały czas mi błąd wyskakuje
Jak to załapać... nie widzisz wtyczek? U mnie nie było problemu zarówno pod starą jak i nową wersją (PCSX2 i peopsSPU ) wtyczka była wykryta, a dźwięk pracował... na starej wersji sprawdzałem w BIOSie, na nowej testuje w grach i wszystko jest OK.Daniu pisze:Umnie z tym dźwiękiem się nic nie zmieniło ... Jedyne co sie zmieniło to poziom mojego zdenerwowania
podasz w końcu jaką masz karte graficzną? Poza tym nie polecam korzystać z wtyczek ZeroGS - wydaje mi się iz te były pisane z myślą on najnowszych monsterach... GSdx9 sprawdziłem natomiast na GF3Ti i GF:FX5800Ultra - w obydóch przypadkach pracuje bezproblemowo.zdunek89 pisze:mi ciągle wyskakuje przy wczytywaniu gry: "błąd otwierania wtyczki GS"
Jeszcze nie sprawdzałem ale to tylko kwestia czasumati pisze:Resident evil 4 jak narazie na moim kompie wyciąga 4 fps

BTW; wstawki FMV wygladają super

2BII!2B
mam ge-force 2 64mb :/
a na GSdx9 wyskakuje mi brak shaderów :/
coś udało mi sie odpalić ale mam o,38 fps ,nie żartuje :/ (raz skoczyło mi do 4)
idzie to troche przyspieszyć??
jeszcze dokładnie swojego kompa opisze:
Duron 1800
512 ddr
Ge-force 2 64mb mx 400/400
dodaje że prubuje zemulować gre crash twinstanity
a na GSdx9 wyskakuje mi brak shaderów :/
coś udało mi sie odpalić ale mam o,38 fps ,nie żartuje :/ (raz skoczyło mi do 4)
idzie to troche przyspieszyć??
jeszcze dokładnie swojego kompa opisze:
Duron 1800
512 ddr
Ge-force 2 64mb mx 400/400
dodaje że prubuje zemulować gre crash twinstanity
w GSdx9 Ustaw shadery na Fixed Pipeline bo ten Ge Force nie obsługuje Pixel Shaderów ! Sam sie na nim bawiłem ale mówie z góry kiepsko będzie z grywalnością
Do W_m : tak nie wykrywa mi tych Pluginów od PEOPS w ięc korzystam z Null SPU2 a dodam jeszcze wracając do problemu z grami że gdy ustawie w CPU na instrukcje SSE pierdzieli mi sie grafika i cały czas robie test na GTC Afriica i nic nie wymyśliłem cały czas widze tylko odpalony napis Reage.com :/ Już mnie szlag trafia .
Do W_m : tak nie wykrywa mi tych Pluginów od PEOPS w ięc korzystam z Null SPU2 a dodam jeszcze wracając do problemu z grami że gdy ustawie w CPU na instrukcje SSE pierdzieli mi sie grafika i cały czas robie test na GTC Afriica i nic nie wymyśliłem cały czas widze tylko odpalony napis Reage.com :/ Już mnie szlag trafia .
Bez wyjątku tak już to jest poprostu w każdym z nas to żyje i każdy ma swój Old School...
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ale wersję demo gier na PS2 sa objęte prawa autorskimi i w 99% przypadków ściąganie ich z internetu jest tak samo nielegalne jak ściąganie pełnych wersji gier.a ja mam taki problemik :p bo sciaglem se Demo Final Fantasy Xll i niewiem jak na PCSX 2 v0.9 go odpalic:(
A teraz powiem coś bardzo brutalnego - poradziłeś sobie ze ściągnięciem, musisz sobie poradzić z odpaleniem... sorry ale do piractwa ręki nie przyłoże. LIFE IS BRUTAL.
2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt: