problem z memorkom
problem z memorkom
witam prosze mi pomoc. sciagnalem garfielda 2 wszystko jest ok gra wlancza mi sie do biosu wszystko jest dobrze skonfigurowane <raczej> no i jak przychodzi mi wybrac karte pamieci memorke tak zwana to naciskam i tam pisze no data i co ja mam poczac??
Przede wszystkim zaniechac podawania IQ w nicku, poniewaz regulamin nie przewiduje poblazania w zwiazku z powyzszym.co ja mam poczac??
A co do odczytu memorki... Nic w tym dziwnego, ze wyswietlany jest taki, a nie inny komunikat - w koncu zawartosc memorki [najprawdopodbniej] swieci pustka. BTW; okresliles w konfiguracji MC odpowiednia sciezke dostepu?
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Regulamin jest bezlistosny w tej kwestii i przechwalanie się takimi rzeczami powoduje przyznanie - Ostrzeżenia. I nie pytaj w kilku tematach o to samo bo dostaniesz kolejnesciagnalem garfielda 2

No a co ma pisać - memorka pozostanie pusta dopóki z niej nie skorzystasz zapisując stan w jakiejś grze.no i jak przychodzi mi wybrac karte pamieci memorke tak zwana to naciskam i tam pisze no data
W związku z faktem że gra, z którą masz problemu ukazała się zaledwie 2 tygodnie temu i jesteś pierwsza osobą, która ją testowała nie jestem w stanie powiedzieć Ci czy Garfield2 będzie pracował pod PCSX2 czy też nie. Pomimo tego jestem przekonany że robisz coś źle, dokładniej rzecz ujmując:wszystko jest ok gra wlancza mi sie do biosu wszystko jest dobrze skonfigurowane
1) albo źle dobrałeś wtyczkę CDVD
2) albo uruchamiasz grę w zły sposób
więc na dzień dobry opisz jak wyglądają u Ciebie dwie powyższe kwestie czyli
a) z jakiej wtyczki CDVD korzystasz
b) w jaki sposób (co wybierasz z menu) uruchamiasz grę.
2BII!2B