Browser
System Configuration
nie moge przejsc dalej

o co chodzi ?
Chodzi o to, że albo masz problemy z czytaniem, albo nie czytałeś naszego opisu, do którego Cię teraz odsyłamo co chodzi ?
Co prawda pisze tylko w swoim imieniu, ale również witam :]Jestem nowy i witam wszystkich.
Pierwszy tytuł niekompatybilny. Drugiego nie mam, ale obiło mi się o uszy (zresztą na tym forum) że w chwili obecnej też go nie odpalisz. Co do płyt z demkami to różnie to bywa - raz się uruchomi a raz nie. Dla przykładu udało mi się uruchomić kilka płyt z "Sony Play", aczkolwiek płyta z demówkami, która była w pudełku z konsolą już nie ruszyła. Jeśli zaś chodzi o płytki dołączone do czasopism to niestety nie wiem, jako że takowych nie posiadam.a tak samo nie moge uruchomic gier, a szcegónie soul calibur 3 (oryginalne) i fifa street 2 (oryginane) oraz demo ps2 z demem ssx'a on tour tez oryginalne.
To samo co wyżej [ehhh, zaczyna mnie to irytować, trzeba będzie dodać info do faq] czyli:Jak daje uruchom cd to pojawia sie glowne menu czyi browser i system configuration. jak daje browser to mi wykrywa tylko memorki. Co robic?