pcsx pluginy
pcsx pluginy
prosze powiedziec same dobre pluginy graficzne pcsx2 

-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Kozystajac z zaczetego tematu
Sluchy chodza, ze na dzien dzisiejszy najwydajniejsza wtyczka graficzna to Gsdx. Probowalem ja odpalic, "zainstalowalem" w folderze plugins i nic, karta obsuguje p.s_4 i dx10 napewno (na pudelku pisze;) ) Czyli wiec problemem jest vista i jedyna opcja aby to dzialalo jest jej posiadanie? (konkretnie dx10)

-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Masz bibliotekę uruchomieniową D3D v36 rozpakowaną w folderze emulatora?Sluchy chodza, ze na dzien dzisiejszy najwydajniejsza wtyczka graficzna to Gsdx. Probowalem ja odpalic, "zainstalowalem" w folderze plugins i nic, karta obsuguje p.s_4 i dx10 napewno (na pudelku pisze;) ) Czyli wiec problemem jest vista i jedyna opcja aby to dzialalo jest jej posiadanie? (konkretnie dx10)
XP/DX9: http://guliverkli.sourceforge.net/D3DX9v36.zip
Vista/DX10: http://guliverkli.sourceforge.net/D3DX10v36.zip
przyuważ również że jest nowa wersja GSdx - nius na stronie głównej.
2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
-
- Spammer
Przepraszam ale czy ktos by mogl przeslac mi na emeil | || komarinho102@wp.pl || dobrze skonfigurowanego pcsx2 0.9.2
Z gory dziekuje prosze
Z gory dziekuje prosze
Po pierwsze - po co ci "dobrze skonfigurowana" wersja 0.9.2, skoro jest już dostępna 0.9.4/0.9.5 (beta) ?...
Po drugie - co masz na myśli mówiąc "dobrze skonfigurowanego"? Ze względu na różnorodność sprzętu (procesorów, kart graficznych) nikt nie będzie ci w stanie dobrze skonfigurować emulator pod twój PC. Musisz to zrobić sam.
I po trzecie - jeżeli masz problem z ustawieniami/pluginami to zapraszam do działu Artykuły, gdzie masz wszystko pięknie opisane.
Po drugie - co masz na myśli mówiąc "dobrze skonfigurowanego"? Ze względu na różnorodność sprzętu (procesorów, kart graficznych) nikt nie będzie ci w stanie dobrze skonfigurować emulator pod twój PC. Musisz to zrobić sam.
I po trzecie - jeżeli masz problem z ustawieniami/pluginami to zapraszam do działu Artykuły, gdzie masz wszystko pięknie opisane.
-
- Spammer