Cóż kompa mam nie odz dziś, zresztą całkiem niezłego - obecnie mam GF:FX 5800 i myślałem, że widziałem już wszystko, ale okazało się że byłem w wielkim błędzie.
A wszystko to za sprawą magicznej czarnej skrzynki, którą przywiozłem dziś do domu. Odpalam a tu miłe dla oka 50fps (całkiem przyjemna odmiana po 7-17 kaltkach w PCSX2) o jakiości wyświetlanej grafiki już nie wspomnę... Jeśli podoba się wam MP2 to powinniście zobaczyć fajerwerji w VF4 i SC2 - tego się nie da opisać...
Później poszły FFX i GT3 - ten sam efekt. Dech zapiera. Jeśli ktoś uważa, że samochody i otoczenie w NFS:U_G wygląda zaajefajnie to naprawdę straci głowę zobaczywszy jak wybruje powietrze pod wpływem gorących spalin w GT3 [niam]
Ludzie powiem to głośno - nie czekajcie na emu, kupujcie konsolkę bo naprawdę warto - jestem w pełni zadowolony z każdej złotówki, którą na nią wydałem 8)
A teraz - komu screeny

Na początek cudowny VF4 - uwaga screeny nie są żadnymi wstawkami, i prerendowanymi rysunkami lecz pochodzą bezpośrednio z gry (sorry za rozmiar ale to przez moją kartę - następnym razem spróbuje zrobić większe)
screen1
screen2
screen3
Co Wy na to