PlayStation2
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Właśnie wymieniłem sobie VF4 na VF4:Evolution...
... niby gra ta sama a jednak lepsza - tryb Quest to całkiem inna historia przy którym stare Kumite poprostu wysiada...
... mam tylko małe pytanko - czy mi się zdaje czy w wersji Evolution nie ma wibry [z tego co kojarzę to w wersji podstawowej były wstrząsy, czy może skleroza posuneła się już tak daleko :] > tak jest przez całą grę czy opcja jest ukryta
Szkoda też że ciągle nie ożna korzystać z analoga w czasie walki
ale to jakoś przeżyję.
... niby gra ta sama a jednak lepsza - tryb Quest to całkiem inna historia przy którym stare Kumite poprostu wysiada...
... mam tylko małe pytanko - czy mi się zdaje czy w wersji Evolution nie ma wibry [z tego co kojarzę to w wersji podstawowej były wstrząsy, czy może skleroza posuneła się już tak daleko :] > tak jest przez całą grę czy opcja jest ukryta

2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Jak już pisałem kilkakrotnie na forum poświęciłem ostatnio parę dobrych godzin na poszerzaniu umiejętności prowadzenia rzelaznych pudeł na kółkach w cudownym GT3. Przy okazji nałapałem trochę screenów przy pomocy, których postaram się Wam zobrazować moje odczucia wobec wspomnianej gry.
Swe wywody zacznę może od lokacji - rzecz praktycznie niezaauważalna w momencie gdy ścinasz zakręty z prędkością 250km/h. Jednakże wystarczy podać pad do *brata, qmpla, kobiety (niepotrzebne skreślić) siąść obok i obserwować, a wtedy jesteśmy w stanie dostrzec kilka szczegółów na które zazwyczaj uchodzą naszej uwadze - spójrzcie tylko na te widoki:

Użekające, nieprawdaż? Co wy na to?
Swe wywody zacznę może od lokacji - rzecz praktycznie niezaauważalna w momencie gdy ścinasz zakręty z prędkością 250km/h. Jednakże wystarczy podać pad do *brata, qmpla, kobiety (niepotrzebne skreślić) siąść obok i obserwować, a wtedy jesteśmy w stanie dostrzec kilka szczegółów na które zazwyczaj uchodzą naszej uwadze - spójrzcie tylko na te widoki:
Użekające, nieprawdaż? Co wy na to?
2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Wywodow ciag dalszy... Dzis bardziej spektakularny bo mam zamiar pokazac Wam kilka interesujacych screenow przedstawiajacych to co w grze najlepsze, czyli stalowe pudla na gumowych obreczach :] A te jak sami mozecie sie przekonac prezentuja sie doskonale - tylko spojrzcie

jest roznica pomiedzy GT2, no nie

jest roznica pomiedzy GT2, no nie

2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Dziś zamkniemy serię wywodów nt GT3, screenami przedstawiającymi efekty - od gry światła i cienie począwszy skończywszy na bardzo bajerzystych efektach rozmycia. Oto i screeny:

Co w następnym odcinku
To zalezy od Was - spośród poniższych gier wybierzcie prosze tytuł, który najbardziej Was interesuję:
- Devil MayCry (Resident Evil to przeszłość, nadeszła era DMC)
- Final Fantasy X-2 (chyba nikomu nie musze przedstawiać)
- Sly Recoon (na N64 królował Mario, PSX miał swojego Crasha, a na PS2 rządzi Sly)
- Summer Heat Volleyball (całkiem fajna i niestety jedyna siatkówka na PS2)
- Enter the Matrix (MaxPane może sie shować)
- Xenosaga (wspaniałe, futurystyczne jRPG w konwencji XenoGears)
a ja zaprezentuje kilka screenów z niego.
Co w następnym odcinku

- Devil MayCry (Resident Evil to przeszłość, nadeszła era DMC)
- Final Fantasy X-2 (chyba nikomu nie musze przedstawiać)
- Sly Recoon (na N64 królował Mario, PSX miał swojego Crasha, a na PS2 rządzi Sly)
- Summer Heat Volleyball (całkiem fajna i niestety jedyna siatkówka na PS2)
- Enter the Matrix (MaxPane może sie shować)
- Xenosaga (wspaniałe, futurystyczne jRPG w konwencji XenoGears)
a ja zaprezentuje kilka screenów z niego.
2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Widzę że trudno się Wam zdecydować 
Toteż pozwólnie, że zrobię to za Was i dziś przyjrzymy się jedynej grze poświęconej piłce siatkowej na PS2 - summer Heat Beach VolleyBall, która godna jes uwagi nie tylko ze względu na swoją unikalność, ale także na:
przepiękne lokacje

szczegółowe i bardzo okrągłe
modele zawodników

intuicyjne i bardzo przyjemne sterowanie

przez co przy tytule spędzić można długi godziny

odkrywając kolejne bonusy tj. nowe stroje i dodatki, nowe postacie i lokacje czy nawet mini gry, a nawet teledyski do muzyki z gry.

Czekam na komentarze i
wybór kolejnej pozycji, której się przyjrzymy.
BTW; Do wyboru jest jeszcze Tekken 4 i Burnout 2 (czyli 2 suber tytuły).

Toteż pozwólnie, że zrobię to za Was i dziś przyjrzymy się jedynej grze poświęconej piłce siatkowej na PS2 - summer Heat Beach VolleyBall, która godna jes uwagi nie tylko ze względu na swoją unikalność, ale także na:
przepiękne lokacje

szczegółowe i bardzo okrągłe

intuicyjne i bardzo przyjemne sterowanie

przez co przy tytule spędzić można długi godziny

odkrywając kolejne bonusy tj. nowe stroje i dodatki, nowe postacie i lokacje czy nawet mini gry, a nawet teledyski do muzyki z gry.

Czekam na komentarze i
wybór kolejnej pozycji, której się przyjrzymy.
BTW; Do wyboru jest jeszcze Tekken 4 i Burnout 2 (czyli 2 suber tytuły).
2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Procim bardzo, Nasss client, nass panco do wyboru kolejnej gierki ;> wiadomo ;D >>TEKKEN 4 <<

Tuż po odpaleniu T4 przywita nas fajna lecz jedyna w grze wstawka filmowa

i nic w tym ziwnego że to jedyna gdyż zarówno zwykłe Arcade

jak i powtórki z niego prezentują się wprost znakomicie

nie wspominająć o cudownym trybie Force

zaś po ukończeniu trybu Story naszym oczom ukazują się znane z 3 części zakończenia - tym razem nie w postaci prerenderowanych filmików lecz wstawek obsługiwanych przez silnik gry. Czy to zły pomysł? Raczej nie, zerknijcie tylko na to >

Tak, gra jest w wersji Jap. NTSC, oczywiście nie bez powodu. Jest ich nawet kilka - kto ciekawy niech pyta, a może i będą kolejne screeny z tej gry

2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Dawno już nie było nowych screenów z PS2 toteż nadrabiając zaległości wrzucam kilkanaście obrazków z najlepszego action RPG, w jaki dotychczas grałem – Kingdom Hearts
Jak przystało na Square zarówno menusy jak i wstawki prezentują się wręcz wyśmienicie
To samo można powiedzieć o bajecznie kolorowych i niezwykle szczegółowych lokacjach
Zaś dzięki połączeniu sił z Disneyem podczas przygody spotykamy znane wszyskim bajkowe postacie
choć większa atrakcją wydają mi się odświeżone figury z serii FF
Dokładając do tego niezwykle dynamiczne i efektowne walki w czasie rzeczywistym
oraz wręcz niesamowite niemożliwe do pominięcia w screenach przywoływanie sumonów, otrzymujemy grę w którą nie wypada zagrać, grę która pomimo upływu czasu jest tytułem must-have, pozycją obowiązkową dla fanów Disneja i FF. Cóż tu dużo pisać – na PSXie królował Final, na PS2 rządzi Kingdom 

2BII!2B