Emulator PlayStation 2.
- Black-Angel
- Junior
Emulator PlayStation 2.
Yo! Więc tak: "Kto zna jakiś dobry (działający z FFX) emulator PS2?". Ja mam PCSX2 v0.6 i nie potrafię uruchomić FFX. Jeśli ktoś ma lepszy emulator lub potrafi uruchomić FFX to proszę o kontakt.
Nie potrzebujesz powodu, żeby pomagać innym.
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Bati: nie tak ostro.
TY - najlepszy w tej dziedzinie jest PCSX2 0.6, który posiadasz.Więc tak: "Kto zna jakiś dobry (działający z FFX) emulator PS2?".
Podobnie jak nie uruchomisz całej maszy innych tytułów bo przed odpaleniaem nalezy patchować każdą grę.Ja mam PCSX2 v0.6 i nie potrafię uruchomić FFX.
Jeśli potrafisz napisać PPFa wyłączającego wstawki filmowe i naprawiającego bug synchronzacji pionowej to będziesz w stanie odpalić FFX do menu startowego gry, a może i dalej. Na ściągnięcie gotowego pliku nie masz co liczyć bo nikt nie pisze i publikuje PPF specjalnie na potrzeby PCSX2.Jeśli ktoś ma lepszy emulator lub potrafi uruchomić FFX to proszę o kontakt.
2BII!2B
- Black-Angel
- Junior
Szkoda
ale mam jeszcze jedno pytanie, ale to już nie na temat, a więc bynajmniej: "Winter jak zrobiłeś swoją sygnaturkę?" Chodzi mi o tą wcześniej co miałeś tą z niebieskim stworkiem. Jak to zrobiłeś? tzn. że pokazywało moje IP mego Windowsa i przeglądarkę.

Nie potrzebujesz powodu, żeby pomagać innym.
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt: