P.S. Wiecie o co może chodzić ?? I dunno...
Z tego co pamietam chodzi o zabezpieczenia. Ciesz się, że wogóle Ci ruszyło - u mnie nawet pierwszego rysunku nie byłoP.S. Wiecie o co może chodzić ?? I dunno...
To chyba mam ten sam powód dla którego dziś się tu znalazłem. FFto moja ukochana gra (mam zaliczone do VII, a VIII przechodze.Ravven pisze:
Sam emulator mocno mnie zainteresował, no bo jak ja bardzo chciałbym zagrać w FF X na PC !!!
Też ściągnąłem jakiegoś PALa, ale o ile mi wiadomo to powinien być BINProbowalem juz z BIOSem na Europe i na Stany i dlaej to samo czyli nic dobrego:(
WitamyWitam Was. Fajny forek (ładny i efektownie zrobiony). To tak na pierwszy pościk ^^"
Ktoś na pewno zna (ja niekoniecznienapewno znacie, tylko nie wiem czy możecie go wymienić ; p
Byłem na tej stronce gdzie jest opisana konfigóracja PCSXa i tam był jakiś biosek z nyrkim 1000 ale nigdzie nie mogę go znaleźć[/quote[Jak do PS2 to chyba z numerek\m 10000 (albo mi się znów coś machnęło...). Tak czy inaczej nic dziwnego że na stronie z opisem konfiguracji nie znalazłeś BIOS'u - zamieszczanie go jest po prostu nielegalne
SCPH39001Znacie może nazwę dobrego biosa?
Standard - porządną liczbę fpsów wycviągniesz na tytułłach 2D, podczas gdy 3D wlecze się niesamowicie. Zresztą sam możesz to zobaczyć bo liczba klatek/sek. jest pokazana na screenach - to te cyferki przed napisem fps na belce tytułowej programuJuż raz udało mi się uruchomić draństwo (FFX) tyle, że jego tempo było zaskakująco szybki <irony>
Jesteś pewien, że wieszWiem, że trochę problemów będzie, bo to wymaga, ale jakoś przeżyję ^^