Dziwne wieści o PCSX2 vo.7
Dziwne wieści o PCSX2 vo.7
http://www.ngemu.com/forums/showthread.php?t=58448 przeczytajcie czy to znaczy że nowy bios trzeba bendzie załatwić bo ja mam stary i niewiem czy będzie diałał a tak apropo to jest muj
1 post na tym forum!!!

Szczyt Grzecznosci: Nasrac Sasiadowi Na Wycieraczke Zapukac I Poprosic O Papier!!!!!!!!
blazej90 nie jestem moderatorem ale musze cię ostrzeć że o nie pyta się o bios na forum ponieważ jest to nielegalne jak by winter zobaczył twoją odpowiedz dał by ci pierwsze ostrzeżenie. Jeżeli chce o takich rzeczach porozmawiać to albo gg, mail lub pm. Tak możemy rozmawiać a nie tak sobie na forum wyślij mi wiadomość to porozmawiamy.
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Winter to są słowa asadr ( jeden z członków PCSX 2 team ) powinny wszystko w zwięzły sposób wytłumaczyć:
"SCPH-10000 is not supported anymore. Most games load libraries from the bios which aren't present in the scph-10000 bios."
( w przełożeniu na język polski brzmi to tak ) "SCPH-10000 nie jest już wspierany. Większość gier wczytuje biblioteki z biosu które nie występują w biosie scph-10000"
( tłumaczenie dla osób słobo znających język angieslki 8) )
ps. Winter jak było potrzebne to moge przetłumaczyć tutorial do konfiguracji PCSX 2 który napisał BOSITMAN vo powinno troche zmniejszyć licze głupich pytać, co o tym sądzisz ?
"SCPH-10000 is not supported anymore. Most games load libraries from the bios which aren't present in the scph-10000 bios."
( w przełożeniu na język polski brzmi to tak ) "SCPH-10000 nie jest już wspierany. Większość gier wczytuje biblioteki z biosu które nie występują w biosie scph-10000"
( tłumaczenie dla osób słobo znających język angieslki 8) )
ps. Winter jak było potrzebne to moge przetłumaczyć tutorial do konfiguracji PCSX 2 który napisał BOSITMAN vo powinno troche zmniejszyć licze głupich pytać, co o tym sądzisz ?
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
OK, ja to rozumiem... rozpaczam tylko, ze tak późno się o tym dowiedziałem... bo różnice są spore...Winter to są słowa asadr
np. Burnout2 na SCPH10tys. zawieszał się przy ostatnim ekranie powitalnym a na SCPH39001 wiesza się tuż przed wyścigiem no i znów 20parę gier trza będzie testować

Jestem jak najbardziej ZA... z chęcią zobacze i wrzucę na łąmy działu artykuły jeśli sobie tego życzysz.Winter jak było potrzebne to moge przetłumaczyć tutorial
2BII!2B