emulator
emulator
czy ktoś mi pomoże a propo emulacji psx, co potrzebuję a żeby odpalic na kompie gry z psx, jaki program i jakie pluginy, szukałem na forum ale wszystko takie mało precyzyjne także jezeli znajdzie sie ktos skory mi pomóc to dziekuję, i przepraszam admina jak i moderatorów za ewentualne uchybienia od regulaminu 

Barton 2500+@2900+
2x256 DDR 400 Mhz
Gigabyte GA7NF-RZ Nforce2
Ati radeon 9800 XT 440@720
2x256 DDR 400 Mhz
Gigabyte GA7NF-RZ Nforce2
Ati radeon 9800 XT 440@720
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Bo trudno sprecyzować jeśli to zależy od tego: jakie gry chcesz odpalić, jaki masz hardware, czy szukasz emu z dużymi możliwościami czy prosty w obsłudze etc., etc.
Tak pi razy oko
>
emulator: ePSXe 1.6.0
bios: SCPH-7502
oraz plugsy >
wideo: Pete's OpenGL2
dźwięk: Eternal SPU
napęd: PeOPs CD-R
wszystkie w najnowszej dostępnej wersji.
Tak pi razy oko

emulator: ePSXe 1.6.0
bios: SCPH-7502
oraz plugsy >
wideo: Pete's OpenGL2
dźwięk: Eternal SPU
napęd: PeOPs CD-R
wszystkie w najnowszej dostępnej wersji.
2BII!2B
Konfiguracja emulatora, to bardzo prosta czynnosc. W skrocie: skopiowac BIOS i plugi do odpowiednich katalogow. Nastepnie zabrac sie za ustawianie poszczegolnych wtyczek - nazwy podal Ci w_m. Proponuje wspomoc sie gotowymi konfigami, ktore mozesz znalezc w dziale Artykuły.
Na takim sprzcie, z taka konfiguracja plugow, efekty emulacji beda co najmniej cudowne. Pelna plynnosc - 50 / 60 FPS, w zaleznosci od posiadanej wersji gry i druga mlodosc, biorac pod uwage grafike w poszczegolnych tytulach. Zreszta, przekonaj sie na wlasne oczy :].
Na takim sprzcie, z taka konfiguracja plugow, efekty emulacji beda co najmniej cudowne. Pelna plynnosc - 50 / 60 FPS, w zaleznosci od posiadanej wersji gry i druga mlodosc, biorac pod uwage grafike w poszczegolnych tytulach. Zreszta, przekonaj sie na wlasne oczy :].