Najtrudniejszy boss w grze
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Nom i z innymi także postaciami Disneya.słoik pisze:kingdom hearts 2 to ta gra gdzie jest kaczor donald
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2006, 17:17 przez szarak, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepsza i jedyna aktualizowana strona o PsOne www.psxdev-pl.tk sporo recenzji na szaraka i solucji a także scena, emulacja, developing i forum.Polecam zagorzalym fanom PsOne. Aktualka po dłuższym czasie znów aktywna w tym newsy o PsOne! Zapraszam
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Między innymi, bo:słoik pisze:kingdom hearts 2 to ta gra gdzie jest kaczor donald
1) Kaczor Donald, podobnie jak Goofy czy Myszka Miki gościły też w pierwszej częsci gry
2) Oprócz postaci Disney'a w grze są takze bohaterowie serii FinalFantasy między innymi Cloud, One Wing Angel czyli Sephiroth (jeden z cięższych przeciwników w grze), Tifa, Aeris z Advent Children, Squall z FFVIII, Juna i Rikku z FFX-2 (przy czym warto zaznaczyć że panie z drugiej części X są bardzo "barwnymi" postaciami w tej grze - kto grał to wie co mam na myśli

2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Potwierdzam zarówno pod względem grafiki jak i dynamiki gra stoi na bardzo wysokim poziomie.słoik pisze:widziałem demo tej gry i chyba sobie sprawie ładna grafika na brak akcji też nie można narzekać
Wiesz, są gusta i guściki... jeśli jesteś zagorzałym przeciwnikiem bajek Disney i nigdy w dzieciństwie nie zasmakowałeś w gumisiach, Chip&Dale-ach i innych produkcjach oraz nadal chcesz trzymać się z dala to odradzam zakup. Jesli jednak nie zaliczasz się do wrogów Walta informuję iż pierwsze, odpychające wrażenie w czasie grania w demo czy też oglądania screenów jest bardzo mylace gdyż postacie z bajek niesamowicie pozytywnie wpływają na klimat pozycji i wbrew pozorom ich obecność nie oznacza iż KH jest grą dla małych dzieci - zagmatwana fabuła czy ciemne sekrety czynią z niej pozycje raczej dla dojrzałych graczy.słoik pisze:tylko te postacie Disneya.
Osobiście polecam gdyż dla mnie jest to jedna z najlepszych serii wydanych na PS2 - w moim rankingu stoi wyżej niż Final Fantasy X/X-2. Jednakże muszę zaznaczyć iż aby w pełni rozkoszować się serią należy najpierw ukończyć pierwszą część, a później brać się za drugą gdyż 2ka jest czystą kontynuacją w której wyjaśniono wiele kwestiiz części poprzedniej co więcej w wielu momentach nie będziesz wiedział o co chodzi bo zarówno fabuła jak i wypowiedzi bohaterów nawiązują do 1 i żeby w pełni je zrozumieć nalezy ukończyć część pierwszą.słoik pisze:chyba sobie sprawie
2BII!2B
witam, jestem nowy na tym forum 
o, jaki ciekawy temat, musze przyznac ze chwile mi zajelo zastanowienie sie nad odpowiedzia
w koncu jednak stwierdzilem ze najtrudniejszym bossem z jakim przyszlo mi sie zmiezyc byl chyba Narse, czarny smok z Record of Lodoss War na Dreamcast'a
a jesli chodzi o gry na playke to chyba beda weapony z FFXVII zwlaszcza Ruby Weapon o ile dobrze pamietam
pozdrawiam

o, jaki ciekawy temat, musze przyznac ze chwile mi zajelo zastanowienie sie nad odpowiedzia

w koncu jednak stwierdzilem ze najtrudniejszym bossem z jakim przyszlo mi sie zmiezyc byl chyba Narse, czarny smok z Record of Lodoss War na Dreamcast'a
a jesli chodzi o gry na playke to chyba beda weapony z FFXVII zwlaszcza Ruby Weapon o ile dobrze pamietam

pozdrawiam
- Devil_Pixi
- Junior
Kurna ja go pokonałem w 10 minmisiek282866 pisze:Ultima Weapons (2 godziny) z Final Fantasy VIII

Zell - oczywiście STR standartowo
Squal - na DEF
Irvain - Magia
Jak jesteś taki mądry to pokonaj w FFVIII Omege Weapons mi sie udało tylko raz ją pokonać :/
Devil_Pixi pisze:Na drugim miejscu jest boss finałowy z Raymana 3(prawie 2 godz walki:P )
Hmmm jak sie dobrze rozgrzałem to mi zajmowało mniej niż godzina