ha. sciaglem se z emula cos takiego jak wyzej. i niby to pes2, ale wiecie.
1. beznadziejna grafika nawet w porownniu do iss2.kolory takie blade.
2. nowe druzyny,menu inne- wiec hyba pes2.
3. ta zmiana przy przyspieszeniu(zachowanie)
czy to naprawde jest pes2? a jesli tak to chyba jaks niezle okrojona,gorsza,nedzniejasza versja...
Pro Ev Soccer na PSX1
A czego się spodziewasz po wersji z netu???Obejzyj sobie pare postow bedziesz wiedzial o cio biega jakby.Wersje z kazy,emula tódzież innych takich są maksymalnie krojone po by można było je łatwo ściągnąć.
Zresztą sam to zauważyłes
Zresztą sam to zauważyłes
Wiec w odpowiedzi na postawione pytanie - to może być PES2niezle okrojona,gorsza,nedzniejasza versja

Z tym się raczej nie zgodzę. Ofkors - są takie wersje, które nie działają lub są okrojone, ale od czasu kiedy zacząłem ściągać soft z netu (nie bij w_mSoVa pisze:Gry sciagane z neta sa naprawde beznadziejne... a ich jakosc ehh :/ to szmelc !!

Ściąganie z netu ma swoje minusy (jak wszystko), ale nie powiedziałbym że wszystkie są beznadziejne. Jeśli się wie jak i gdzie szukać to prawdopodobieństwo zassanie czegoś walniętego jest na prawdę małe (oczywiście azchęcam wszystkich do kupowania oryginałów, a nie ściągania z netu

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Re: Pro Ev Soccer na PSX1
Ja również teraz ściągam właśnie niby to jest ISS PRO Evolution 2 ale jak wczoraj obejrzałem komentarz do tego pliku to się okazało że ktoś napisał tak:Anonymous pisze:ha. sciaglem se z emula cos takiego jak wyzej. i niby to pes2, ale wiecie.
błędny, el is iss pro1
Nie przejmuje się tym już ponieważ mam już 120 MB ściągnięte i nie chce mi się od nowa ściągać lepszej części tej gry ale nie zapominajmy że jak wyszła ta część to się grało godzinami.