Czasopisma
Co do gazetek.Czasem zdarza mi się czytać psx extreme mimo iż z konsolką mam doczynienia tylko u kumpla.Uważam , że recki są rzetelne , zgredzi
mają nieźle we łbie nawalone a i można znaleźć coś związanego z szarą strefą ...Z pism komputerowych to czasem , od biedy to cd action poczytam . I tio wszystko.

To tak jak ja - czasami cd action i psx extreme (od tego samego qmpla co Tyalien pisze:Co do gazetek.Czasem zdarza mi się czytać psx extreme mimo iż z konsolką mam doczynienia tylko u kumpla.Uważam , że recki są rzetelne , zgredzimają nieźle we łbie nawalone a i można znaleźć coś związanego z szarą strefą ...Z pism komputerowych to czasem , od biedy to cd action poczytam . I tio wszystko.

Ech życie sępa jest ciężkie

Ja czytam only czasopisma związane z grami na konsole tzn. PSX Extreme(IMO najlepsze w Polsce) i czasami PSM(kosztuje prawie 20zł, ale jest z płytą DVD). Ostanio dużo czytałem o komputerach Chip, PC World...,Enter itp. W Polsce jest dużo ciekawej prasy, tylko większość ludzi nie stać wydać 20 zł za każdą gazetę. To za droga sprawa(przynajmiej dla mnie).
nara
nara
Pij mleko, będziesz wielki...
Ojj...od kilku lat tylko net
A to dlatego ze - po pierwsze - szybciej-wygodniej-taniej
, a po drugie teraz sa inne, wazniejsze wydatki
Heh, tak swoja droga to pewnie tez dlatego ze teraz juz nie poswiecam tyle czasu na granie jak kiedys... niestety :\
Ale ze starszych czasow - kupowalem zawsze (niesmiertelny)TS, SS, PSX eXtreme :] Nieraz jakos przypadkowa inna gazetka mi wpadala w lapki (neo, neo+, śgk czy co tam jeszcze wychodzilo) ale te 3 byly najlepsze
BzyRes - KGB, supery - takich rzeczy sie nie zapomina

Heh, tak swoja droga to pewnie tez dlatego ze teraz juz nie poswiecam tyle czasu na granie jak kiedys... niestety :\
Ale ze starszych czasow - kupowalem zawsze (niesmiertelny)TS, SS, PSX eXtreme :] Nieraz jakos przypadkowa inna gazetka mi wpadala w lapki (neo, neo+, śgk czy co tam jeszcze wychodzilo) ale te 3 byly najlepsze

BzyRes - KGB, supery - takich rzeczy sie nie zapomina

Ogoolnie malo czasposim czytam czasem raz na rok dorwe sie do Cd Action jednak najmilej za czasoow czytania tychze czasopism wspominam PSx-extrem Hiv
Szmata
) Loki i reszta tworzyli naprawde klimat ktoory jest ciezki do powtoorzenia pamietam pewien list na cd-action gdzie zarzucali psx-extreme "kopiowanie klimatu" nie wiem jak mozna skopiowac klimat ale to byla zwykla propaganda 
Szmata

"I never gonna die never heard of death energy cant ever be destroyed only da flesh"