DEVIL MAY CRY

Masz problem z konkretnym tytułem i emulatorem PCSX2? Oto miejsce gdzie powinieneś go opisać.
gtainstall
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 13 kwietnia 2006, 14:35

DEVIL MAY CRY

Post autor: gtainstall »

Siema, jest to jedna z najlepszych gier jakie w zyciu widziałem i chciałbym spytać głownie czy DMC 1 działa na PCSX ?? i czy DMC 2 i 3 działa ? tak grywalnie :> a nie ze zacina się po logach :)

PS. jestem nowy w emulatorach PS2 więc prosze mnie nie wysmiewac jak zadałem głupie pytania :P z góry bardzo dizękuje za odpowiedz :)
Gta RULEZ
nosmile
User
User
Posty: 53
Rejestracja: 29 września 2003, 09:13
Kontakt:

Post autor: nosmile »

Zaden nie jest grywalny, ale na szczescie DMC 3 wlasnie wychodzi na blache, np: http://ultima.pl/itemnfo.php?id=3829
gtainstall
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 13 kwietnia 2006, 14:35

Post autor: gtainstall »

DMC 1 napewno niejest ?/ ani DMC 2 ?? jestem pewny że widziałem screeny z DMC 2 i 3 jak grali sobie... ale wole się upewnić
Gta RULEZ
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5224
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

DMC to bardzo uparta seria jesli chodzi o kompatybilnośc - część gier się uruchamia i jest powiedzmy grywalne. Według oficjalnej listy są to :
> DMC 1 - wersja japońska i amerykańska.
> DMC 2 - wersja europejska.
2BII!2B
gtainstall
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 13 kwietnia 2006, 14:35

Post autor: gtainstall »

Aha dzięki, to ide szukać DMC1 :>
Gta RULEZ
Awatar użytkownika
MAT
Senior
Senior
Posty: 116
Rejestracja: 04 lipca 2008, 14:04

Post autor: MAT »

Mam pytanie do DMC 1 wersja PAL-E(różne są te PAL) SLES_503.58, gdy gram na konsoli obraz jest jakby w formacie 14:9, albo coś się buguje i robi podwójny odstęp z formatu PAL, czarne paski na górze i na dole. Nie wiem czemu nawet z ustawionym zoom'em na pełny ekran w telewizorze CRT 4:3 a na emulatorze nic takiego się nie dzieje, chyba że jest coś o czym nie wiem.

Odkąd mam ten Kabel EURO Scart muszę zmieniać na pełny ekran bo gdy jest ustawiony automatyczny to od razu jest 16:9, ale z kablem co był z konsolą tak nie jest chociaż problem z grą nie rozwiązuje.
Konsola PS2 SCPH 79004 PAL/NTSC
Kable BigBen RGB EURO Scart i Orginalny SONY Component
pawson01
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 10 kwietnia 2010, 09:51

Post autor: pawson01 »

...XD
zgadzam się
z winterem
lookash
User
User
Posty: 74
Rejestracja: 04 lutego 2010, 10:30

Post autor: lookash »

DMC 3 dziala w 100% przynajmniej u mnie chodzi moze troszke powoli w niektorych miejscach ale grac sie da jak chcecie to moge screeny dac
ODPOWIEDZ