SYSTEM (taki komputerek), SLUS_209.98 (plik 98), DUMMY.DAT (Mpeg Video file), CACHE.LST (Plik.LST), MODULE i USR. (oczywiście w tych dwóch ostatnich jakieś tam pliki) ( W MODULES jest plik .img)
Ściągłem emulator PCSX2 (nie z waszej strony) ściągłem ten sam z torrentów, tyle że jest o wile większy (kilkanaście MB) i ma tam różne foldery (bios itd.) nie wiem gdzie je umieścić, bo jakoś nie mogę znaleźć folderu na dysku z tym emulatorem. Ale chyba nieważne.
Wchodzę w emulator ustawiam sobie język polski, i tutaj stoję, co mam dalej robić? Pytania
1. Wchodzę w zakładkę Uruchom potem uruchom, czy teraz mam wybrać gre? Bo jak klikam to się otwiera katalog z BIOS'em omijam i wybieram grę (.img) i wyskakuje:
"The file you picked is not a usable cd/dvd image." to coś zrąbałem?
2. To co mam zrobić, żeby otworzyć gre? Jeszcze jest Otwórz/ Plik ELF? Czy może uruchom CD (chociaż wątpię bo gra nie jest na płycie) Czy może mi ktoś powiedzieć dokładnie co mam zrobić? Chodzi mi oto aby prawidłowo chodził żebym tylko otworzył i zobaczył grę (pograć nie pogram bo 5 fps nie robi wrażenia) Jeśli rozwiążemy ten problem razem, zadam kolejne pytanie

P.S - Gra jest chyba NTSC