Dragon ball

Masz problem z konkretnym tytułem i emulatorem PCSX2? Oto miejsce gdzie powinieneś go opisać.
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5223
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

A to już nie do mnie pytanie, ja z cała serią DBZ nie miałem nic wspólnego.
2BII!2B
Awatar użytkownika
Jasiu
Junior
Junior
Posty: 7
Rejestracja: 01 kwietnia 2008, 18:29

Post autor: Jasiu »

No ale tenkai budokai 3 to już inna brożka ... Doszedłem do sagi z komurczakiem i podczs walki gra się sama wyłącza ... Kurde nie wiem co zrobic
promoonpro
Nowicjusz
Posty: 2
Rejestracja: 06 maja 2008, 20:23

Post autor: promoonpro »

Ja tez mam problem z grami budokai 3 i budokai 3 tenkai ! Wchodzę na youtube i ogladam filmiki z różnymi walkami na emulator(PCSX2 9.4) z tych powyzej wymienionych gierek...Podczas oglądania filmików zauważyłem ze wiekszość osób ma troche gorszy sprzet od mojego a im ladnie chodzi! Nie wiem czy to jest wina cfg czy czegos takiego.... moj sprzet to : IC 2 Quad 2.45 ghz, 2 gb ram, geforce 8500 gt... plz help bo "nie wytrzymie" xD
Awatar użytkownika
Zardon
Administrator
Administrator
Posty: 510
Rejestracja: 13 stycznia 2005, 18:17
Kontakt:

Post autor: Zardon »

Całkiem niedawno toczyła się rozmowa na temat tego problemu...
Dragon Ball Budokai Tenkaichi 3 problem
...wiem, za dużo wymagam oczekując, że przeszukacie forum. :)
Obrazek
promoonpro
Nowicjusz
Posty: 2
Rejestracja: 06 maja 2008, 20:23

Post autor: promoonpro »

Czyli wychodzi na to ze mam za slaba grafe :/... dobra thx 4 help
michu532
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: 11 maja 2008, 13:19

Post autor: michu532 »

Witam mam pytanie.Kilka dni temu sciagnąłem PCSX2_0.9.4 oraz gre Tenkaichi Budokai 3.Gra chodzi ale bardzo wolno podczas walki a w menu w porzadku śmiga.Mój sprzet to

Pentium(R) D CPU 2.80 GHZ 2,81 GHz
1GB RAMU
Karta graficzne GeForce 7300 GT

Czy mozna jakoś usprawnić działanie TB zeby sie nie cioł podczas walki,nawet kosztem grafiki?

i drugie pytanie:
Jesli nie da rady to czy Tenkaichi 2 Bedzie chodzic troche lepiej?

Z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam. :)

[mod]Po pierwsze - ściągnąłeś pirata - radź sobie sam.
Po drugie - nie spamuj na forum.
I po trzecie - uprzedzam, ja jestem cierpliwy, ale inni nie.
Zardon[/mod]
Qbolezo
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: 19 lipca 2008, 13:31

Post autor: Qbolezo »

Witam, ściągłem sobie Dragon Ball wersje taka:
Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 [MULTI5][PS2DVD]

Mój sprzet to: 32 bitowy sys Windows Vista, 4GB ramu, Intel Core Duo 2x 1,86Ghz, i grafika radeon X1950 pro.

Pobrałem emulator PCSX2 bios i odrazu odpaliłem gre, tylko kurcze obraz jest kichowaty i sie zacina... co jeszcze musze zrobić zeby gra mi chodziła płynniej i ładniej wyglądała? Czekam na jakieś rady z waszej strony. Z góry dzieki ;)
Awatar użytkownika
Muzzy^F8
Senior
Senior
Posty: 227
Rejestracja: 20 czerwca 2003, 05:08

Post autor: Muzzy^F8 »

A widzial pan komentarz posta wyzej???

Sciagnales to radz sobie sam! :evil:
Na przyszlosc radze poczytac regulamin.
Obrazek
Obrazek
Fear my anger. Fear my power.
I'm Dark Angel undercover.
Awatar użytkownika
gogeta ssj4
User
User
Posty: 49
Rejestracja: 21 czerwca 2008, 15:50

Post autor: gogeta ssj4 »

Gdybyś chciał to mogłbym ci przesłać moje ustawienia PCSX2!! Jestem fanem seri DBZ i też pomagam emulować te gry więc napisz na moje gg!!
Na takim sprzęcie powinien ci gładko chodzić!!
Ja mam athlona 4200+ 2gb ramu i karte gforce 8500gt i mi dbz chodzi podczas walki na 33-43fps więc tobie dbz z moimi ustawieniami pcsx2 powinien chodzić jeszcze lepiej!! 8-)

Edit:
A tak nawiasem pisząc !!
winter_mute powinieneś spróbować zagrać w gry z seri dbz !! Ja polecam ci DBZ BT2 i DBZ BT3!!
Gdy zagrasz sam zobaczysz!!

[mod]Edytuj swoje posty.
Zardon[/mod]
saon
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 27 lipca 2008, 10:00

Post autor: saon »

a moglby mi ktos moze podpowiedziec jak pokonac vegete, w sayan saga :D
bo dochodze do tego, ze zamienia sie w malpe i dostaje baty zaraz ;/
ODPOWIEDZ