Naruto Narutimate Accel 2

Masz problem z konkretnym tytułem i emulatorem PCSX2? Oto miejsce gdzie powinieneś go opisać.
tymo
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 18 lutego 2008, 19:56

Naruto Narutimate Accel 2

Post autor: tymo »

Witam otóż mogę grać normalnie w grę podaną w tytulę ( 30 fpsów jak ktoś wie jakie pluginy najlepiej ściągnąć, żeby szybciej było to niech piszę ). Ale w story mode wszystko oprócz postaci i niektórych przedmiotów jest czarne ! Tylko na "filmikach" pojawiają się kolory lecz potem w grze znowu widzę tylko postacie, mapkę itp. W walce to samo widzę tylko kawałek ziemi i postacie, reszta czarna;/. Prosiłbym o jak najszybszą pomoc.
czarny7777777
Junior
Junior
Posty: 13
Rejestracja: 14 listopada 2007, 16:41

lol

Post autor: czarny7777777 »

masz plugins gsdx ssse3
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5224
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

A jakby podać tak jakieś info o:
- o używanych wtyczkach
- konfiguracji emulatora
- ustawieniach pluginu graficznego
- itd
?
2BII!2B
tymo
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 18 lutego 2008, 19:56

Post autor: tymo »

Dobra problem rozwiązany teraz jest następny. Gdy ma w RPG mode zacząć się walka Gaara vs Deidara wyskakuję mi do tego nie wysyłaj, wyłączając grę. Mam PCSX2 0.9.5. Komputer, 256 mb ram na karcie, 2048 mb ram, i 4,3 ghz dwurdzeniowy procesor. Moja konfiguracja to :

Grafika
GSdx (MSVC 15.00, SSSE3) 0.1.6

Pierwszy Kontroler
TwinPad: PadWinK mod 0.7.0

Cdvdrom
Linuzappz Iso CDVD 0.7.0

USB
USBnull Driver 0.5.0

Dzwiek
ZeroSPU2 0.4.4

Drugi Kontroler
Jak w pierwszym

Dev9
DEV9null Driver 0.3.0

FireWire
FWnull Driver 0.4.0

Bios
Japan v01.00(17/01/2000) Console

Ustawienia plugina graficznego aktualne.

Resolution: 1280x768 70 Hz
Renderer: Direct3D9 (Hardware)
Shader: Pixel Shader 2.0
Interlacing (F5) None
Aspect Ratio (F6) 4:3
D3D internal res 1024 1024 Native(nie zaznaczone)

NLOOP hack zaznaczone tak, ze jest szare
Texture flitering nie zaznaczone
Wait vsync nie zaznaczone
Enable tv-out nie zaznaczone
Logaritchmic Z nie zaznaczone
Alpha correction (FBA) nie zaznaczone

To tyle.
czarny7777777
Junior
Junior
Posty: 13
Rejestracja: 14 listopada 2007, 16:41

elel

Post autor: czarny7777777 »

mam to samo
Awatar użytkownika
AdikSSJ
Junior
Junior
Posty: 17
Rejestracja: 30 grudnia 2007, 09:36

Post autor: AdikSSJ »

A może byś sie z nami podzielił wiadomością jak rozwiązałeś ten pierwszy problem, inni też chcieli by wiedzieć 8-)
Athlon +4400 2x 2,31Gh
2GB DDR2 RAM-u
GeForce 8500GT

Obrazek
tymo
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 18 lutego 2008, 19:56

Post autor: tymo »

Poprostu zmienilem konfiguracje na takie jak wyzej :P. Ale jesli ktos umie rozwiazac ten problem prosze o pomoc.
czarny7777777
Junior
Junior
Posty: 13
Rejestracja: 14 listopada 2007, 16:41

dsad

Post autor: czarny7777777 »

czy ktoś rozwiązał ten problem z wyskakujący błędem ??????????????
Boltos
User
User
Posty: 37
Rejestracja: 04 sierpnia 2008, 00:54

Post autor: Boltos »

napisz dokładnie jaką masz kartę graficzną.
Obrazek
czarny7777777
Junior
Junior
Posty: 13
Rejestracja: 14 listopada 2007, 16:41

dasdsd

Post autor: czarny7777777 »

mój sprzęt to
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
1,5gb ram
NVIDIA GeForce 8500 GT
ODPOWIEDZ