Czy pogram sobie w jakiegos burnota.

Masz problem z konkretnym tytułem i emulatorem PCSX2? Oto miejsce gdzie powinieneś go opisać.
NOLEK
Junior
Junior
Posty: 21
Rejestracja: 20 lipca 2008, 17:13

Czy pogram sobie w jakiegos burnota.

Post autor: NOLEK »

mam kompa:
amd athlon 2.13ghz
1gb ram
karte graficzną geforce 7300gt 256mb
czy pogram sobie w ta gre.wystarczy mi 20fps.jaki burnouta jest liscie kompat.chodzi mi o burnouta 2.
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5223
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Jaki Athlon - XP, obawiam się że na AXP nie pograsz w nic.
Mało RAMu, 2GB jest mile widziane
GF7300 - nie twierdzę że mam lepszą, ale ta karta nie nadaje się do emulacji PS2, jest zdecydowanie za słaba.

Więc wracając do pytania:
1) nie, na tym sprzęcie nie poemulujesz
2) po testujesz co najwyżej (jeśli to nie AthlonXP), ale o 20 klatkach/sekundę możesz zapomnieć
3) z serii burnout grywalna jest tylko dwójka w dodatku z przekłamaniami graficznymi
2BII!2B
NOLEK
Junior
Junior
Posty: 21
Rejestracja: 20 lipca 2008, 17:13

Post autor: NOLEK »

a ile fps wyciongnie.gogesja mi powiedzial ze 1 gb wystarczy.a na karte sie nie skarzyl.
EDIT:
a na procesor tez nic nie mowil.ale procesor podkrece do 2,5gz to bedzie jakis przyrost.

[mod]Edytuj swoje posty
Zardon[/mod]
Eysmond
Moderator
Moderator
Posty: 474
Rejestracja: 11 lutego 2007, 12:03

Post autor: Eysmond »

a ile fps wyciongnie
to musisz sprawdzic osobiscie
gogesja mi powiedzial ze 1 gb wystarczy
nie wystarczy i sluchaj osob z wiekszym doswiadczeniem w sprawie emulacji ( np winter_mute)
a na karte sie nie skarzyl.
za slaba
a na procesor tez nic nie mowil
ale jest za slaby
ale procesor podkrece do 2,5gz to bedzie jakis przyrost.
bardzo maly albo wogole nie bedzie
ogolnie sprzet za slaby do emulacji
ODPOWIEDZ