Dragon ball Budokai 3 <HellP> Pytanie: Czy mi pujdzie??

Masz problem z konkretnym tytułem i emulatorem PCSX2? Oto miejsce gdzie powinieneś go opisać.
Vego
Junior
Junior
Posty: 7
Rejestracja: 04 listopada 2007, 11:09

Dragon ball Budokai 3 <HellP> Pytanie: Czy mi pujdzie??

Post autor: Vego »

Witam!!
Moglibyście mi powiedziec czy na tym oto sprzęcie pójdzie mi Dragon Ball Budokai 3
karta graficzna: ATI Radeon x1300 <512mb>
Procesor:Pentium 4 3.000 GHz
Pamięc RAM:2gb DDR2
Eysmond
Moderator
Moderator
Posty: 474
Rejestracja: 11 lutego 2007, 12:03

Post autor: Eysmond »

60 fps nie uzyskasz.
A mam do ciebie małe pytanko.
Jak Ci się to udało że w nazwie tematu napisałeś pójdzie z błędem a w poście poprawnie ? :D
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5224
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Inaczej na ten sam temat- pójdzie, ale nie z pełną prędkością.
2BII!2B
kamil1234
Junior
Junior
Posty: 8
Rejestracja: 23 listopada 2008, 16:41

Post autor: kamil1234 »

Według mnie pójdzie z 10-15fps... przy ładnej grafice bez kwadratów. No chyba że to ustawisz tak genialnie jak to ustawiają na youtube ^^ (w co wątpię... pewnie same bajeczki)
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2008, 20:49 przez kamil1234, łącznie zmieniany 1 raz.
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5224
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

kamil1234: nie spamuj nabijając sobie licznik postów wypowiedziami w stylu "masz złe ustawienia, ale Ci nie pomogę bo sam nie wiem" czy "sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie" bo tylko mnie robotę robisz, a głupio jest na dzień dobry dostać upomnienie zamiast standardowego "Witamy na forum"

Tym razem bez upomnienia, witamy :]
2BII!2B
ODPOWIEDZ