Naruto Ultimate Ninja 2

Masz problem z konkretnym tytułem i emulatorem PCSX2? Oto miejsce gdzie powinieneś go opisać.
Neji
Junior
Junior
Posty: 5
Rejestracja: 03 kwietnia 2009, 18:41

Naruto Ultimate Ninja 2

Post autor: Neji »

Naruto Ultimate Ninja 2 (ntsc)
Mam problem z odpaleniem gry znaczy ... nie, chodzi dobrze, fps 60 caly czas ale w pierwszej walce zawiesza sie [crashuje] no i nic.
Probowalem kilkoma wersjami np. pcsx2 0.9.6,
Moj konfing :
Obrazek
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5223
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Wtyczka graficzna wyrzuca Ci błąd - zainstalowałeś najnowszą wersję bibliotek DirectX?
2BII!2B
Neji
Junior
Junior
Posty: 5
Rejestracja: 03 kwietnia 2009, 18:41

Post autor: Neji »

Nieee chyba :D mozna prosic jakis link czy directxa update'owac ?

A wlasnie odpalam na biosie Europe i tez dziala ;/ ale ten sam blad ehh postaram sie te biblioteki zrobic


Jeszcze, czytalem ze najlepszy plug do cddvd to "Linuzappz ISO CDVD 0.7.0" ale nie moge znalezc :<



Po zainstalowaniu tego :

http://www.portal24h.pl/200903261485/no ... rania.html

Dalej to samo ;/ Moze ktos powie jakie dac pluginy ?

Obrazek
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5223
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

DirectX - tu w wersji zalecanej przez autorów: (link był w niusie odnośnie 0.9.6, w downloadzie zresztą też się znajduje)
2BII!2B
Neji
Junior
Junior
Posty: 5
Rejestracja: 03 kwietnia 2009, 18:41

Post autor: Neji »

Ok, sciagam. A mozesz mi dac link do "Linuzappz ISO CDVD 0.8.0" bo nie moge znalezc i tez nie ma w downloadzie ;/



NO I NIC :/
moj konfing teraz :

Obrazek
Eysmond
Moderator
Moderator
Posty: 474
Rejestracja: 11 lutego 2007, 12:03

Post autor: Eysmond »

Pobierz biblioteki MS VC i wrzuć do folderu z emulatorem.
Neji
Junior
Junior
Posty: 5
Rejestracja: 03 kwietnia 2009, 18:41

Post autor: Neji »

Eeeeeh... dalej wywala na biosie z Europe prawie od razu a na USA chwile pograc mozna ale i tak 1 rundy nie skonczysz.

Obrazek
Awatar użytkownika
Zardon
Administrator
Administrator
Posty: 510
Rejestracja: 13 stycznia 2005, 18:17
Kontakt:

Post autor: Zardon »

Na Twoim miejscu sprawdziłbym jeszcze plugin graficzny ZeroGS oraz pomajstrował przy speedhackach (są one awaryjne, wyłączenie ich może coś dać).
Obrazek
Neji
Junior
Junior
Posty: 5
Rejestracja: 03 kwietnia 2009, 18:41

Post autor: Neji »

Dobra juz sobie sam poradzilem....
Ehh no ok mimo wszytsko dzieki za rady
Ale mam pytanie... mam pady z ps2 i jak dam przejsciowke to beda chodzily dobrze z emulatorem ? Jaki w takim przypadku plugin pada najlepszy ? :>
Pady orginalne z ps2
ODPOWIEDZ