Help, nie moge ściągnąc spolszczenia ;(

Dział poświęcony polskiemu tłumaczeniu gry Final Fantasy VII w wersji na konsolę Sony PlayStation. Strona tłumaczenia: <a href="http://ff7pl.psemu.pl">ff7pl.psemu.pl</a>

Moderator: browar

Dragon ball maniak
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 03 maja 2006, 17:42

Help, nie moge ściągnąc spolszczenia ;(

Post autor: Dragon ball maniak »

Po około pół roku szukania FF VII PAL ANG wreszcie znalazłem, ale..... nie moge pobrac spolszczenie :/ ściągnie mi sie około1 % i sie zatrzymuje. Może mi ktoś to na maila przesłac ? dahaka3@vp.pl albo na jakis serv wrzucic ? Moje gg jakby coś 8493855
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5220
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Niech spojrzę.... eeee... u mnie nic się nie dzieje, a mam gorsze łącze od Ciebie.

jedyne co do głowy mi przychodzi to:
a) nie ściągaj z żadnej hotlink`ującej strony - hotlink`owanie jest zablokowane. Strona domowa tłumaczenia i PSEmu.pl to gwarancja dobrego źródła :D
b) wyłącz wszystkie dopalacze... czysta przeglądarka, nic więcej nie potrzeba, mamy dobry serwer - bez problemu poleci z pełną prędkością bez wspomagania.
2BII!2B
Dragon ball maniak
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 03 maja 2006, 17:42

Post autor: Dragon ball maniak »

No $*&$^ nie moge ściągnąc po ściąganie sie zatrzymuje. Ściągam z tąd http://midgar.psemu.pl/ff7pl/index.php?url=pobierz
Prosze wrzuccie na megaupload albo gdzies ( tylko nie na rapida) Proszeee

Edit

Udało mi sie ściągnąc. Mój problem polagał na tym że gdy transfer schodził poniżej 8 kb/s (tak wiem moj net jest zrąbany) to ściąganie sie automatycznie zatrzymywało, ale jakos dotrwałem ;P
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5220
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Mój problem polagał na tym że gdy transfer schodził poniżej 8 kb/s (tak wiem moj net jest zrąbany) to ściąganie sie automatycznie zatrzymywało, ale jakos dotrwałem
Jako że jestem zobowiązany chronić Wasze dane, to w szczegóły będziesz musiał wtajemniczyć innych Ty... ja tylko mogę powiedzieć iż miałem już do czynienia z posiadanym przez Ciebie typem łącza i w podstawowej wersji sprawuje się ono wręcz doskonale. Problemy występują dopiero w momencie rozdzielania łącza na kilka komputerów, wszystko ino czy po kablu czy drogą radiową. Sprawa jest wręcz banalna - nawet najlepsze łącze będzie muliło na słabej infrastrukturze sprzętowej.
ale jakos dotrwałem
W takim razie gratuluje i życzę miłej gry.
2BII!2B
ODPOWIEDZ