Jak w temacie, są osoby, które mimo że nie piszą tutaj na forum nadal czekają na polska wersję xenogears.
Więc jeśli prace nadal trwają to może chociaż co jakiś czas zostałby podany 'progres' pracy. Naprawdę wystarczy pojedynczy wpis co jakiś czas, myślę, że niczego wielkiego nie 'oczekujemy'
Dzięki ;]
poł roku tu nie wchodziłem. patrze dzisiaj z ciekawości a tu dalej to samo gowno czyli nic. spoko browar z ciebie koleś. wsadź sobie w [cenzura] to tłumaczenie jak jesteś takim mrukiem że sam nie potrafisz od siebie czegoś napisac.
adriankiller pisze:poł roku tu nie wchodziłem. patrze dzisiaj z ciekawości a tu dalej to samo gowno czyli nic. spoko browar z ciebie koleś. wsadź sobie w [cenzura] to tłumaczenie jak jesteś takim mrukiem że sam nie potrafisz od siebie czegoś napisac.
- ja tez oczekuje na jakiekolwiek info o tlumaczeniu
- jakis czas temu browar poprosil mnie abym w liscie tlumaczen zamiescil info ze tlumaczenie jest nie pozucone lecz aktywne - http://pcrh.pl/lista_tlumaczen/index.html#psx
- rowniez stracilem nadzieje iz browar skonczy to spolszczenie bo nawet nie wiem czy cokolwiek tlumaczy ...