Do tej pory przygotowałem nastepujące sigi >
Ja - Vincent

leonides - Yufi

alien - Reno

Adult - Cloud

Who want some

Się robi, będzie, na dzisiaj, najpóźniej jutro. Tylko z jakim Yo? Może z Jazoo, albo Loz, a może z osobą mówiąca ciągle "yo" ("Jesteście naprawdę uparci, yo.", "Pośpieszcie się, yo.", no i moje ulubione "Spoko, yo."alien pisze:JA JA wybierz mnie.Bardzo chetnie przyjme taka sygnatureczke. Hmm moze by tak z 'YO'
Red... tyle że myśle by zostawić ta sygnaturkę dla Red XIII Co prawda biedny chłopak nie poprosił o wykonanie siga, ale jestem pewien, że to zrobi zaraz po tym jak go wypuszczą z woja na przepustkęAdult pisze:No ja bym sobie wziol z tym jak mu ym kotkiem XIII czy jak on sie zwal
Konkretnie jakie barwy (odcień jakiego kolorualien pisze:Sig moze byc z tymze czy niedaloby sie jakis mroczniejsze barwy
Na 48:58 mam Bahamuta. Poszukałem i Reno, obrócony w lewo wygląda takalien pisze:MAm prosbe z tej samej sceny tylko ciutke wczesniej.Ja to mam na 48 minucie 58 sec. Reno obrocony jest lewa strone i skierowana glowa w lewo.Mogloby to byc na avatarze ?
Hmmm, mnie osobiście podobał sie w odcieniu czerwonym bo kolor pasował do fryzury bohatera. Dlatego też powróciłem do tej konwencji i przyciemniłem zrobiłem zdeczka innego, "ciemniejszego" siga. Co do sygnaturki, to może chodzi Ci o toalien pisze:Sig moze byc Very Happy ( glupio zabrzmialo chodzi o to ze mi sie podoba =) co do avata to dokaldnie kilka klatek przed ta scena z ktorej byl moj avat poczatkowy.
Się robi...Adult pisze:No to coś z cloudem poprosze. Tylko coś z ikrą