i co powiedzie na taką sygnaturkę, zrobioną przez mojego qmpla ^^

\EDIT
doprowdziłem IR CS2 do działania i sygnatur zoptymalizowana. do wintera, nie da sie zwiekszyc max rozmiaru siga i ava do 50 kb i resa do standardowego 400 x 150 ??
Ładna, ale 367 KB to sporo za duzo, bo 10 takich sigów zajmuję wiecej niż cały serwis (przynajmniej kod php), grafika i pliki dodatkwe.SatAnity pisze:i co powiedzie na taką sygnaturkę, zrobioną przez mojego qmpla ^^
Ja również preferuję PS, ale szkołe w której pracuje nie stać na wydanie 3tys zł (jak podejrzewam podobnie do mnie, Ciebie również więc nie ma się czym chwalić) na program graficzny podczas gdy za tą kase moga kupić komputer (albo i dwa). Pozostaje więc Gimp.SatAnity pisze:tylko ze ja nie używam gimpa, tylko CS2
Pomimo że wiekszość osób chula dziś na stałkach, nie można zapomnieć że niektórzy nie posiadają takiego udogodnienia. Właśnie przez wzgląd na modemowców ograniczenia są u nas takie jak są i jako że nie jestem zasypywany prośbami o ich zmianę pozostaną (przynajmniej narazie) nietknięte.SatAnity pisze:ie da sie zwiekszyc max rozmiaru siga i ava do 50 kb i resa do standardowego 400 x 150 ??
Prosze bardzo - wstępny projektskrabson pisze:Ja bym poprosil cos z Rufusem jezeli by sie dalo ^^
Krowa nie jest coolSatAnity pisze:[...]ale jeden postulat zostanie, zwieksz max rozmiar chociaz do 25 kilo, bo jak wgram siga w opdowiadajacej mi jakosci nie mam miejsca na avatar. A jak wiadomo ta krowa wcale nie jest kool.