Błedy na Foroom

Wypowiedz się na temat tego Forum
alien
Senior
Senior
Posty: 210
Rejestracja: 03 marca 2003, 18:45

Błedy na Foroom

Post autor: alien »

Taki główny to to że poznikała większa część tematów.Tzn.niby są , ale wyskakuje komunikat
Template->make_filename(): Error - file ./templates/subSilver/bbcode.tpl does not exist
To jak na razie wszystko
Obrazek
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5223
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Cóż miałem miały problem...
ok. 2km ode mnie zerwały się kable wysokiego napięcia i przez ponad 6 bitych godzin nie miałem prądu :evil: - istny koszmar... Najgorsze w tym jest to, że zostałe odcięty w chwili gdy wrzucałem aktualkę i bawiłem się z Forum i wystarczyłaby jeszcze minuta i wszystko działałoby OKI...

Cóż prąd już jest więc poprawiłem co mogłem i kończę przerzucać stronę :!:

Proszę wybaczyć tą małą katastrofę :P
2BII!2B
Awatar użytkownika
kr3c1k
User
User
Posty: 59
Rejestracja: 28 lutego 2004, 21:19

Post autor: kr3c1k »

Hiehie, ale stary temat wykopalem :P Ale moje pytanko dotyczy i forum i bledow wiec nie zakladalem nowego tematu :P
Mam Opere i jak wskocze na forum, klikne "Zobacz posty od ostatniej wizyty" lista temacikow pokazuje sie , ale przy probie wyswietlenia tematu pokazuje sie cos takiego: "Błąd Ogólny" "Could not get highlight information - highlighted data error". Na IE patrzylem i wszystko chodzi dobrze...
I teraz mam pytanko - to wina mojej opery, w ogole opery czy moze tylko tej wersji opery (8.0 beta chyba :P ) ? Ma ktos podobny problem ??
:)
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5223
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Could not get highlight information - highlighted data error
Wyłaczyłem pewne funkcje związane z "highlight" ze względu na bezpieczeństwo forum i całego serwisu. Co prawda starałem się, aby wszystko grało jak należy, ale widocznie (Twojej) Operze nie spodobały się modyfikacje.
2BII!2B
Mortus
Administrator
Administrator
Posty: 840
Rejestracja: 05 września 2002, 17:35

Post autor: Mortus »

To Twoja wersja :P Posiadam 7.54 i... no cóż... nie działa mi cytowanie selektywne i dodawanie znaczników przy używaniu 'normalnej' (czyt. nie szybkiej) odpowiedzi (a z Invision Power Board mam jakieś problemy chyba z ciasteczkami :P), ale takiego błędu jak Ty nie mam :)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Awatar użytkownika
kr3c1k
User
User
Posty: 59
Rejestracja: 28 lutego 2004, 21:19

Post autor: kr3c1k »

U mnie wczesniej tez bylo oke - tylko jakos tak w prawie tym samym czasie zainstalowalem sobie ta nowsza opere i bylo chyba przenoszone forum na nowy serwerek:)
A ze na innych forach takiego problemu nie mam to myslalem ze to moze wina forum :P

Hmm.. wiec albo to wina tej nowej Operki albo mam cos namieszane w opcjach :P
:)
ODPOWIEDZ