Mowie ze przez emula sciagnolem od kogos z kąpa a nie kradne..
ps
Na przyszloosc uwazaj z slowami i oskarzeniami kogos jak nie masz zielonego pojecia.
to znaczy, że ukradłeślolerixe pisze:przez emula sciagnolem
A jak sie do ciebie zwracac, skoro podniecasz sie straszliwie, jak dziecko wlasnie, a w dodatku robisz bledy ortograficzne ze spieciokrotniona czestotliwoscia - jakby nie bylo slownikow ortograficznych / sprawdzania pisowni w MS Word / Google.tylko nie dziecko chlopie.
Szkoda, ze afiszujesz sie tym poniewczasie. Jak przelecisz wzrokiem po tematach tego dzialu forum, z cala pewnoscia zauwazysz, ze nagminnie powtarzaja sie sytuacje, w ktorych ktos prosi sie o pomoc w zwiazku z ISO pobranym za posrednictwem witryny X badz poprzez P2P Y. Sprawa zostala jasno okreslona w regulaminie / FAQ / oraz watkach podobnych do TEGO. Dlatego nie dziw sie, ze klew nas zalewa, gdy widzimy kolejny temat zwiazany z tymze zagadnieniem.a napewno to ty nie masz czego innego, bo jak cie interesi to mam orginal pudelko, opakowanie i paragonik CTR na pleja(w tym wypadku to nie kradziesz), tylko cd juz sie zjechal i konsola padla wiec kozystam z emulatorow na PC.
Nie okreslilem cie zlodziejem w sposob bezposredni, jednak nie ukrywam faktu, ze mnogosc podobnych sytuacji z tego forum, coraz bardziej sklania mnie do tego, by osoby emule'ujace i torrent'ujace, traktowac z gory, bez zbednych ceregieli i dociekania jedynej, slusznej prawdy.pozdro i pamietaj o tym zeby nie oskarzadz ludzi nie majac rozeznania w temacie.
Nastepnym razem, pisz albo w innym dziale albo slij PM / maila z zazaleniami. Nie widze najmniejszego powodu, by zakladac taki temat w chybionym miejscu na dodatek, skoro masz czyste sumienie. Zwykle poirytowanie.A i sory ze wam forum zasmiecam...
Zaprzeczasz samemu sobie najpierw piszesz że ściągasz z eMula a później piszesz że masz oryginalną wersje. Czegoś tu nie rozumiemlolerixe pisze:Ze co niby co ja kradne, wez facet sie puknijmoze ci pomoze.
Mowie ze przez emula sciagnolem od kogos z kąpa a nie kradne..
ps
Na przyszloosc uwazaj z slowami i oskarzeniami kogos jak nie masz zielonego pojecia.