Jak dodać avator?
Jak dodać avator?
Jak mam dodać ten avator, należy wpisać jakiś url a ja niewiem co tam mam wpisać, przydałaby się taka funkcja jak przeglądaj i wtedy niebyłoby problemu. Please help 

Np. http://80.55.21.170/trissi/ctr/ctr14.jpg
Masz tu obrazek z Genzo Wakabayashi'm.
Wpisz ten adres tam gdzie trzeba wklepać URL.
Masz tu obrazek z Genzo Wakabayashi'm.
Wpisz ten adres tam gdzie trzeba wklepać URL.
;> Steel POWAH ;>
A po co dodawać obrazek Tu, skoro w obecnych czasach każdy może zamieścic sobie swój pic na necie. Jeśli masz konto mailowe na np. onecie czy wp, to masz też wydzielony skrawek serwera... wystarczy więc się z nim połączyć i wgrać na niego swojego avatarka - wszystkie Twoje ulubione obrazki będziesz miał wtedy pod ręką. Czyż to nie lepsze rozwiązanie? 

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Jest jeszcze inna mozliwość - jesli nie chcesz lub nie wiesz jak założyć własne konto www mozesz zawsze poprosić kogoś kto ma już takie założone o wrzucenie obrazka na serwer i przesłanie linku do niego.

Obecnie funkcja taka jest niedostępna (strona i tak już sporo zajmuje) i nie planuje włanczać jej w najbliższym czasie... ale kto wie, może kiedyśno i troche szkoda że nie można dodac swojego avatora

2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Istnieje taka mozliwosc, szczegolnie ze na serwerze zostal zainstalowany nowy dysk
- jednak do chwili obecnej bylo tylko kilka podobnych prosb, jesli przekonasz innych i mnie ze istnieje koniecznosc wlaczenia wspomnianej przez Ciebie funkcji to jak najbardziej przychyle sie do Twojej prosby i wlacze opcje uploadowania avatarow.
- jednak do chwili obecnej bylo tylko kilka podobnych prosb, jesli przekonasz innych i mnie ze istnieje koniecznosc wlaczenia wspomnianej przez Ciebie funkcji to jak najbardziej przychyle sie do Twojej prosby i wlacze opcje uploadowania avatarow.
2BII!2B