Apache
PHP
MySQL [b. dobra, darmowa baza danych]
Jak chcesz to próbuj, nie będę powstrzymywał... wręcz przeciwnie, zachęcam, jak najbardziej

Raczej ciężka sprawa bo prócz używania PEC i innych narzędzi do cheatowania można posłużyć się byle jakim programem graficznym, a taki soft w rękach profesjonalisty potrafi zdziałać cuda ...My przysyłamy jakis screen shot,lub replaya do Ciebie Ty weryfikujesz czy np.nie są użyte chity i już.Takie małe hall of fame
To nie moja działka - SaveState`ami zajmuje się Prafull, ale jakby na problem nie spojrzeć to pliki nie biorą się z nieba... przesyłane są przez użytkowników ePSXe... więc jeśli chciałbyś więcej plików to mogę z nim pogadać i powiedzmy zawiązać współpracę. Przecież do tego nie potrzeba wiele - wystarczy zebrać parę osób, które mają gry (głównie te nie wypisane savestate-central) + serwer do tymczasowego przechowywania plików... i sprawa załatwiona. Później tylko zawiadamiać Prafull`a by ładował pliki na SSC i załatwione. Podsumowując: jesli znajdą się osoby chętne do pomocy przy SS to nie widze przeszkód by coś zrobić w tej sprawie, ale wszystko zależy od Was.Ps. Ja bym proponował rozwinąć temat tych (zarąbistych) savestatów z gier (tak zwanych DEM GIER Z PSX ), nie mógłbyś więcej taich pliczków zamieścić ??? miło by było
Ten pomysł jest jak najbardziej do realizacji, co więcej już nad tym myślałem i postanowiłem, że Galeria zostanie podzielona na dwa działy: GRY (galerie z gier - takie jak są obecnie na stronie) i INNE > tapetki, screeny porównujące poszczególne pluginy graficzne (mam już coś takiego na dysku), i inne [choćby wspomniane przez Ciebie fun-worki :] ale cały ból polega na tym, że do wykonania tapet, czy funworków potrzebny jest wolny czas, który teraz porzytkuję na przygotowanie nowej stronki :p więc małoprawdopodobne by coś takiego ukazało się w najbliższym czasie, a na nowej stronie jest to b. b. możlewe 8) [/quote]Można bny jeszcze zamieścić arty związane z grami np. Lara rozwalająca Crasha lubh inny tego typu stuff