Ideał czy... ?
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
ciągnąc ten temat - "widziałem" się ostatni z Prafull`em i mam dla Ciebie dobrą nowinę. Po 12 maja na stronie SaveState Central będzie kilka aktualizacji - czytaj więcej plików do ściągnięciaBati pisze:Ps. Ja bym proponował rozwinąć temat tych (zarąbistych) savestatów z gier (tak zwanych DEM GIER Z PSX ), nie mógłbyś więcej taich pliczków zamieścić ??? miło by było

Jasne czemu nie - w dziale Teksty może znajdować się sekcja Historia... tylko kto pisałby do niej tekstyalien pisze:To tak myslałem , że może w pszyszłości dołączyć historie.Znajdowałyby się tam teksty np.o Konami, Squersofcie,lub o histori ePSXe lub innych rzeczy

... a i jeszcze jedno w temacie "Poszukiwani beta testerzy /nowa strona/" ktoś tam zapytał czy nie mozna przesłać własnych tekstów do galerii

2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Nie trza w HTMLu - M$Word Ci odpowiada?
Co do tego kombinowania to jesli masz ochotę coś poskrobać to jestem jak najbardziej za i z przyjemnością umieszczę teksty na serwerze... tyle że chodzi o to by cały dział, który otworzę nie ograniczył się do jednego tekstu - jeśli masz ochotę pisać o czymś takim to będziesz musiał konsekwentnie ciągnąć to dalej
Co do tego kombinowania to jesli masz ochotę coś poskrobać to jestem jak najbardziej za i z przyjemnością umieszczę teksty na serwerze... tyle że chodzi o to by cały dział, który otworzę nie ograniczył się do jednego tekstu - jeśli masz ochotę pisać o czymś takim to będziesz musiał konsekwentnie ciągnąć to dalej

2BII!2B
Myśle,że da się zrobić.Niestety na najnowszy aktuel strony sie nie wyrobię z przyczyn wyższych( rodzice + matura = czas ograniczony),ale myślę , że do końca tygodnia mój tekst dostaniesz.W związku z tym musze zrezygnować z newsów,jak ktoś robi dwie rzeczy na raz to żadna z nich nie jest zrobiona dobrze.Jeszcze sprawa jedna-gdzie mam Ci wysłać ten tekst???
Word może być.I pytanko echniczne-jak będę miał jakieś zdjęcia lub screeny to dawać linka czy wklejać do tekstu(pytanie czysto teoretyczne)???
Word może być.I pytanko echniczne-jak będę miał jakieś zdjęcia lub screeny to dawać linka czy wklejać do tekstu(pytanie czysto teoretyczne)???