Hey, zastanawiam się jakie wydarzenie zwiazane z serwisem PSePSXe (dokładniej mające miejsce w tym serwisie) uważacie za najciekawsze.
Może podobało się Wam uruchomienie arkadii, a może najbardziej cieszyliście się gdy PSePSXe otrzymała status oficjalnej, polskiej strony emulatora ePSXe, a może pamiętacie przejście PSePSXe na serwer EF i to wydaje się Wam najciekawsze.
Cóż jestem ciekawy co napiszecie - uzasadnione i rozwinięte wypowiedzi nt wydarzeń (dlaczego to wydarzenie, jakie były Twoje odczucia związane z wydarzeniem itd.) są bardziej niż mile widziane.
Serwisowe wydarzenia
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Serwisowe wydarzenia
2BII!2B
najważniejsze wydarzenie związane z tą stronką to odkrycie możliwości pogrania w psx'owe gry na pc i odkrycie tej stronki gdzie dowiedziałem się wszystkiego co najważniejszei potrzebne na temat emulacji psx i ogólnej.poprostu ta strona sama w sobie jest czymś szczególnym, a ze zmian wprowadzonych od czasu jak ją zaczołem odwiedzać to bezwątpienia arkadia
(ach te noce spędzone przy f1
)

Nie trafiłbym tu gdyby Bzyres nie miał w opisie gg linka do tej stronki
Mnie najbardziej cieszy to że po prostu jesteście, jedyna najlepsza stronka o tematyce PSX, zaczynacie wprowadzać powoli temat PS2, to plus bo w przyszłości serwis jeszcze bardziej się rozkręci gdy emulator PS2 będzie wreszcie użyteczny

Mnie najbardziej cieszy to że po prostu jesteście, jedyna najlepsza stronka o tematyce PSX, zaczynacie wprowadzać powoli temat PS2, to plus bo w przyszłości serwis jeszcze bardziej się rozkręci gdy emulator PS2 będzie wreszcie użyteczny

Oj, niedobry. Tomi, zagladaj czesciej. Nie tylko na strone, ale rowniez, a raczej - przede wszystkim - na forum.Tomi pisze:Nie trafiłbym tu gdyby Bzyres nie miał w opisie gg linka do tej stronki
Nt emulacji PS2, oraz konsoli - ogolnie, piszemy juz od jakiegos czasu. Serwis ulegl przebudowie dlatego fakt, iz poruszamy tematyke innych maszynek Sony jest bardziej uwypuklony.Tomi pisze:zaczynacie wprowadzać powoli temat PS2, to plus bo w przyszłości serwis jeszcze bardziej się rozkręci gdy emulator PS2 będzie wreszcie użyteczny
Ja mam nadzieje, ze sie rozkreci i powroci sytuacja z marca bierzacego roku, kiedy to mielismy wrecz kosmiczna ilosc odwiedzin. Teraz jest gorzej, i to znacznie.
Przepraszam wpis nieco poza glownym watkiem, ale musialem jakos zachecic czlowieka wypowiadajacego sie nade mna* do czestszego pisania, he he.
EDIT
A raczej - ludzi wypowiadajacych sie nade mna.