Czemu nie podajemy swoich maili?
A kto lubi spam? Wszystkie problemy, pytania i spostrzeżenia dotyczące zarówno serwisu czy emulatorów należy kierować na łamy Forum. Natomiast kwestie związane z współpracą ze stroną, wymianą bufonów itd. należy zgłaszać przez opcję Prywatna Wiadomość (dostępną po zarejestrowaniu na forum), ewentualnie przez GG jeśli jesteśmy dostepni.
Heh tak jakos postanowilem to tu dac[/b]
T jakiego BUFONA....
T jakiego BUFONA....
No dobra.Wiem ze to literowka , ale wyglada dosc zabawnie.W FAQu

-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
To i ja coś napiszę:
- po uzyskaniu zerowego wyniku w Arkadii mam komunikat - "Gdybyœ coœ ugrał to może byœmy to zapisali
" (brak ś)
- po uzyskaniu gorszego wyniku mam - "Twój Twój obecny wynik jest gorsdzy od poprzednich osiągnięć" (podwójne Twój i gorsdzy zamiast gorszy)
- po uzyskaniu zerowego wyniku w Arkadii mam komunikat - "Gdybyœ coœ ugrał to może byœmy to zapisali

- po uzyskaniu gorszego wyniku mam - "Twój Twój obecny wynik jest gorsdzy od poprzednich osiągnięć" (podwójne Twój i gorsdzy zamiast gorszy)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
To i ja coś napiszę:
- po uzyskaniu zerowego wyniku w Arkadii mam komunikat - "Gdyby� co� ugrał to może by�my to zapisali Razz" (brak ś)

2BII!2B