Pozdrawiam
/winter_mute/
Jasne, każdy ma swoje życieWiesz w_m chciałbym powiedzieć "jestem chętny i mam czas", ale wiem jak to jest ze mną, zabieram się do czegoś dosyć długo
Nie chodzi o samo ePSXe tylko o cały Soft z nim związany (Plugsy, Narzędzia itd... czyli to o czym piszę obecnie w dziale Newsy na Forum) Jeśli zaś chodzi o to skąd brać informacje > myślę że najbardziej pewnym źródłem są strony domowe autorów oprogramowania [większość linków znajdziesz TUTAJ] Jeśli komuś nie chce się szukać po stronach domowych to można zajrzeć na jeden z większych serwisów poświęconych emulacji... W tym temacie rządziło EmuFanatics, ale ostatnimi czasy serwis został usunięty, a raczej zostanie zamieniony na internetowy magazyn o Emulacji. Tuż obok EF doskonale trzyma się NGEmu (choć Newsy ostatnio podupadły w tym serwisie), na trzecim miejscu postawiłbym zaś EmuHelp. Jesli zaś ktoś nie chuje się dobrze w ang. to przecież można westrzeć się na Naszych rodzinnych serwisach: EmuDreams czy Emu#pl...Druga sprawa to gdzie miałbym w necie szukać jakiś sensownych (i do tego nowych) news'ów o ePSXe?
Miło to słyszeć....I BzyRes mógłby zasilić Szare Szeregi... Także z miłą chęcią bym Was wspomógł w miarę sił i możliwości.
Mógłbyś np. zaapytać któregoś z Adminów polskich serwisów czy możesz oprzeć swe wpisy na informacjach z ich stronyU mnie byłby problem głównie z ekhem... barierą językową, ale i na to znalazł by się jakiś sposób.
Moja "dziewczyna" ma tak na imie w dodatku jest perwersyjna, ale z jej zdjęciami w internecie jeszcze się nie spotkałem, więc może rzucisz linkiem przez PW, albo daj Monikom spokuj bo BAN murowanyale w końcu trzeba poswięcać czas spędzany na inecie, na coś innego niż oglądanie "perwersji nastoletniej moniczki"