BzyRes & Mortus - doskonała robota, widzę że wiecie o co chodzi... definitywnie witam wśród newsmanów

Adult - czekam na rezultaty pracy / testu

Alien - czekam, aż znajdzie FP i chwilę czasu

Bati - ciekawe kiedy minie szlaban na kompa

...

Bądź czujny, albowiem nie znasz dnia, ani godziny...Bati pisze:Jestem wręcz zdruzgotany, mam kare![]()
![]()
i przez to wiele ciekawych rzeczy na for00m i wogóle mnie ominie, jestem już tu najmniej zauważany
BO MNIE WCALE NIE MA i to wszystko przez mojego nadzwyczajnie mądrego starszego dla którego w 2 klasie gimnazjum możliwość dostania jednej tróji na koniec jest powodem do dania mi kary
. Nie wiem kiedy skończy mi si kara (mój stary jest nieprzewidywalny
). Teraz nie ma nikogo w domu to mam godzinkę na zrobienie "najważniejszch rzeczy" :/
Oj znam ten ból - moi rodzice też się jakoś uwzięli i od niepamiętnych czasów za każdym razem jak miałem >4 na koniec to problemyBati pisze:możliwość dostania jednej tróji na koniec jest powodem do dania mi kary.
Mortus, z twojej odp. wynika, że jak miales 5 na koniec roku, to były problemyMortus pisze:Oj znam ten ból - moi rodzice też się jakoś uwzięli i od niepamiętnych czasów za każdym razem jak miałem >4 na koniec to problemyBati pisze:możliwość dostania jednej tróji na koniec jest powodem do dania mi kary.
Ludzie czy to jest normalne?
Wiedziałem że się ktoś do tego doczepiMortus, z twojej odp. wynika, że jak miales 5 na koniec roku, to były problemy