Newsmani poszukiwani
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Jakiś czas temu pisałem o integracji forum ze stroną poprzez system niusów, jednakże z powodu braku czasu nie jestem w stanie dokończyć tego skryptu (nie mówiąc o samym przejściu – masa roboty), dlatego też odkładam to na później, a tymczasem zacznę integrację strony z forum od czegoś innego. Otóż odnowię dział obecny kontakt, odpowiednio go poszerzając. Między innymi znajdzie się tam szczegółowe informacje o prowadzących, które częściowo zostaną pobrane z forum.
W chwili obecnej w sekcji znajdują się: nick / avator / data dołączenia do zespołu / na codzień (czyli zajęcie) / zainteresowania / nr GG (jedyny jawny) / email i PW (dostępne dla użytkowników forum)... Tak czy owak mam do Was (całej grypy zarządzającej czy to moderatorów czy niusmanów) prośbę – uzupełnijcie poniższe informacje w Profilu sojego użytkownika na forum, tak by trzymały się kupy i dobrze wyglądały na stronie. Oto co należy poprawiać:
Zajęcie:
Zainteresowania:
Nr GG (jeśli nie jest aktualny)
Prosiłbym także o przesłanie mi PW z krótką przemową do odwiedzających. Czyli słów kilka z głębi serca dla internautów czytających nasze wypociny. Wiem, że to się może Wam nie spodobać, ale jak to się mówi Life is Brutal – czekam na PW.
BTW; macie jakieś propozycje co do innych, informacji jakie mogłyby się znaleźć w dziale redakcja? Tzn. czy widzicie konieczność by były tam informacje tj.: Imie, wiek, płeć, nr tel. j/k
W chwili obecnej w sekcji znajdują się: nick / avator / data dołączenia do zespołu / na codzień (czyli zajęcie) / zainteresowania / nr GG (jedyny jawny) / email i PW (dostępne dla użytkowników forum)... Tak czy owak mam do Was (całej grypy zarządzającej czy to moderatorów czy niusmanów) prośbę – uzupełnijcie poniższe informacje w Profilu sojego użytkownika na forum, tak by trzymały się kupy i dobrze wyglądały na stronie. Oto co należy poprawiać:
Zajęcie:
Zainteresowania:
Nr GG (jeśli nie jest aktualny)
Prosiłbym także o przesłanie mi PW z krótką przemową do odwiedzających. Czyli słów kilka z głębi serca dla internautów czytających nasze wypociny. Wiem, że to się może Wam nie spodobać, ale jak to się mówi Life is Brutal – czekam na PW.
BTW; macie jakieś propozycje co do innych, informacji jakie mogłyby się znaleźć w dziale redakcja? Tzn. czy widzicie konieczność by były tam informacje tj.: Imie, wiek, płeć, nr tel. j/k

2BII!2B
Qrde, ja miałem problemy napisać wypracowanie z poloka, a Ty mi tu każesz pisać coś z głębii sercaw_m pisze:Prosiłbym także o przesłanie mi PW z krótką przemową do odwiedzających

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Skrypt o którym była mowa jest już gotowy w 90%
Ponawiam swoją prośbę o uzupełnienie pól: Zajęcie i Zainteresowania
za pomocą profilu użytkownika>
http://www.psemu.pl/forum/profile.php?mode=editprofile
Abyście mieli pojęcie co wogóle robicie udostępniam Wam gotowy skrypt:
http://www.psemu.pl/modules.php?name=Strona
dostępny jedynie po zalogowaniu do panelu Administracyjnego na stronie
BTW; jeśli macie jakieś propozycje, uwagi na temat nowego działu czas najwyzszy je zgłosić bo jego odsłona nastąpi w ciągu najbliższych 48godzin.
Ponawiam swoją prośbę o uzupełnienie pól: Zajęcie i Zainteresowania
za pomocą profilu użytkownika>
http://www.psemu.pl/forum/profile.php?mode=editprofile
Abyście mieli pojęcie co wogóle robicie udostępniam Wam gotowy skrypt:
http://www.psemu.pl/modules.php?name=Strona
dostępny jedynie po zalogowaniu do panelu Administracyjnego na stronie

BTW; jeśli macie jakieś propozycje, uwagi na temat nowego działu czas najwyzszy je zgłosić bo jego odsłona nastąpi w ciągu najbliższych 48godzin.
2BII!2B
Niestety mósze wam powiedzieć smutną wieść przynajmniej dla mnie mianowicie nie mam już dostępu do internetu i nie wiem czy będe miał jeszcze kiedykolwiek dostęp dlatego musze zrezygnować z funkcji newsmana na jakiś czas albo na zawsze zależne to będzie czy znajde jakąś dobrą oferte a z tym w naszych czasach nie jest najlepiej. Trzymajcie się wszyscy papa.
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt: