Beta Testerzy poszukiwani /nowa strona/
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Beta Testerzy poszukiwani /nowa strona/
jestem właśnie w trakcie wrzucania nowej wersji strony na serwer...
Strona jest w 80% gotowa - potrzebny jest jedynie ostateczny szlif by dodać jej błysku i w pełni zoptymalizować zarówno PHP jak i bazę danych.
Aby jednak niczego nie pominąć chciałbym prosić o pomoc w jej testowniu. Aby się zgłosić wystarczy dopisać się do tematu [odpowiedzieć] a ja prześlę instrukce za pomocą PW.
Strona jest w 80% gotowa - potrzebny jest jedynie ostateczny szlif by dodać jej błysku i w pełni zoptymalizować zarówno PHP jak i bazę danych.
Aby jednak niczego nie pominąć chciałbym prosić o pomoc w jej testowniu. Aby się zgłosić wystarczy dopisać się do tematu [odpowiedzieć] a ja prześlę instrukce za pomocą PW.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2003, 15:46 przez winter_mute, łącznie zmieniany 1 raz.
2BII!2B
No to zaczynamy wymieniać niedociągnięcia
:
1- jak już ci mówiłem FAQ coś nie działa
2- w dziale Kontakt działa tylko twój numer gg (żadnego maila ani nic)
3- dział Linki/Inne - w opisie stronki MoRf'a zamiast Recenzje pisze Rcecenzje (ale ja się drobiazgowy robię)
4- to by jak na razie było na tyle
Aha więcej gierek online - hexxagon wymiata

1- jak już ci mówiłem FAQ coś nie działa
2- w dziale Kontakt działa tylko twój numer gg (żadnego maila ani nic)
3- dział Linki/Inne - w opisie stronki MoRf'a zamiast Recenzje pisze Rcecenzje (ale ja się drobiazgowy robię)

4- to by jak na razie było na tyle

Aha więcej gierek online - hexxagon wymiata

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Zgłoszenia beta-testerów uwzględniane są do 24:00 -później będzie już za późno
ewentualnie ktoś [np. Mortus] może podać adres przez PW następującym osobom: Bati, michapi [jeśli tego sobie zażyczą]
Dobra co i jak... osoby które się dopiszą do tematu dostaną adres nowej wersji strony [adresu tego nie należy nikomu ujawniać
]...
Jak łatwo się można domyśleć należy:
1) Udać się pod wskazany adres
2) Przeczesać poszczególne działy i wypróbować wszelkie możliwe opcje [jest tego sporo więc i roboty jest multum]
3) Warto zahaczyć o Download gdzie znajdują się nowe pliki do ściągnięcia
4) W razie zauważonej usterki należy zgłosić ją w tym temacie!
... O czym już wiem
a) brak polskich czcionek [błąd podczas uploadu bazy danych] został już poprawiony
b) nie działają linki z Top5 Forum. Błąd wynika z obecnej lokalizazcji strony - będzie dobrze jak przerzucę stronę
c) nie działa link do Forum w głównym menu... sprawa identyczna jak w pkt (b)
d) nie działa FAQ - jak doniósł Mortus. jeszcze nie wiem o co chodzi [wygląda na błąd bazy danych ale znią wszystko OKI więc pewnie cuś z kodem]
e) w dziale galeria nie ma rysunków na stronie, ale po kliknięciu na puste miejsce pokazuje się rys w pełnej wersji - nie zdąrzyłem jeszcze przerzucić screenów
f) inne dociągnięcia i literówki dotychczas zgłoszone - się poprawi

Dobra co i jak... osoby które się dopiszą do tematu dostaną adres nowej wersji strony [adresu tego nie należy nikomu ujawniać

Jak łatwo się można domyśleć należy:
1) Udać się pod wskazany adres
2) Przeczesać poszczególne działy i wypróbować wszelkie możliwe opcje [jest tego sporo więc i roboty jest multum]
3) Warto zahaczyć o Download gdzie znajdują się nowe pliki do ściągnięcia
4) W razie zauważonej usterki należy zgłosić ją w tym temacie!
... O czym już wiem
a) brak polskich czcionek [błąd podczas uploadu bazy danych] został już poprawiony
b) nie działają linki z Top5 Forum. Błąd wynika z obecnej lokalizazcji strony - będzie dobrze jak przerzucę stronę
c) nie działa link do Forum w głównym menu... sprawa identyczna jak w pkt (b)
d) nie działa FAQ - jak doniósł Mortus. jeszcze nie wiem o co chodzi [wygląda na błąd bazy danych ale znią wszystko OKI więc pewnie cuś z kodem]
e) w dziale galeria nie ma rysunków na stronie, ale po kliknięciu na puste miejsce pokazuje się rys w pełnej wersji - nie zdąrzyłem jeszcze przerzucić screenów

f) inne dociągnięcia i literówki dotychczas zgłoszone - się poprawi

2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Stronka działa cały czasVortex pisze:Ciesze sie ze stronka rusza bo brakuje mi jejCzekam na adresik

BTW; adres rozsyłam przez PW więc się zaloguj i dopisz do tematu to prześlę co trzeba...
BTW2; A co się dzieje z Twioją stroną - kiedy można się spodziewać powrotu?
2BII!2B
1) Nie można się dopisać do Księgi Gości 
2) W dziale galeria jest : Tomorow Newer Dies, a powinno być Tomorrow Never Dies - taka mała literufka
3) Topik Oryginał vs.pirat w dziale Teksty>Inne nie otwiera się
4) W wywiadzie z BetaMax'em :
To jest Mortusa
5) Trochę słaba wyszukiwarka (czepiam się?
)
6) W dziale Gry Online : Jest Hexagon, powinno być Hexxagon
I kto tu jest drobiazgowy?
7) Sleep Mode <ON>

2) W dziale galeria jest : Tomorow Newer Dies, a powinno być Tomorrow Never Dies - taka mała literufka
3) Topik Oryginał vs.pirat w dziale Teksty>Inne nie otwiera się
4) W wywiadzie z BetaMax'em :
BzyRes:> I dlaczego z wódką?
To jest Mortusa

5) Trochę słaba wyszukiwarka (czepiam się?

6) W dziale Gry Online : Jest Hexagon, powinno być Hexxagon
I kto tu jest drobiazgowy?

7) Sleep Mode <ON>

Ostatnio zmieniony 01 maja 2003, 23:47 przez BzyRes, łącznie zmieniany 6 razy.