epsxepl
Bati qrna jak zawsze masz racje
.
Pół godziny mojemu 9 letniemu bratu ciotecznemu tłumaczyłem jak skrackować Warcrafta3 (ups, ale ze mnie papla).
Jak widzicie ludzie schodzą na lamy
, częściej się pytają niż sami działają.
Powinno być następujące prawo obowiązujące wszystkich "I will use google before I ask a dumb qestion"!

Pół godziny mojemu 9 letniemu bratu ciotecznemu tłumaczyłem jak skrackować Warcrafta3 (ups, ale ze mnie papla).
Jak widzicie ludzie schodzą na lamy

Powinno być następujące prawo obowiązujące wszystkich "I will use google before I ask a dumb qestion"!
;> Steel POWAH ;>
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Mogę tylko dodać że mój bracik jest tępy z angielskiego poza tym że umi powiedzieć 'good morning", "thank you" i trosze inne takie kruciótkie zdania ale jak napisałem wcześniej jakoś sobie poradziłwinter_mute pisze:...osobom, które radzą sobie z angielskim,Mógł by być oczywiście ePSxe w PL ale ten emulator nie sprawia żadnych kłopotów z uruchomieniem i skonfigurowaniem...

A ja umiem ścierać ogórki na tarce.. 
Moim zdaniem jednak niepotrzebna jest wersja polska, nawet 10-latkowi ponieważ opisy konfiguracji są po polsku.
Sory że wtedy napisałem:

Moim zdaniem jednak niepotrzebna jest wersja polska, nawet 10-latkowi ponieważ opisy konfiguracji są po polsku.
Sory że wtedy napisałem:
Myśle że jak ma się opis konfiguracji po poliszu to jest już ok.Wątpie czy 10 letnie dziecko poradziło by sobie.
;> Steel POWAH ;>