pomuzcie skonfigurowac ePSXe do gry Crash team racing
pomuzcie skonfigurowac ePSXe do gry Crash team racing
Niech ktos mi pomoze skonfigurowac ePSXe do gry Crash team racing bo nie wiem jak to mam zrobic
. Z gory dziekuje

-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Po pierwsze >
http://www.psemu.pl/index.php?dzial=Kom ... tytul&id=8
Po drugie >
w czym właściwie problem bo jak dla mnie oprócz niedogodności wspomnianej w powyzszym wpisie (w przypadku gry US NTSC) gra śmiga wyśmienicie na podstawowej konfiguracji pluginów.
http://www.psemu.pl/index.php?dzial=Kom ... tytul&id=8
Po drugie >
w czym właściwie problem bo jak dla mnie oprócz niedogodności wspomnianej w powyzszym wpisie (w przypadku gry US NTSC) gra śmiga wyśmienicie na podstawowej konfiguracji pluginów.
2BII!2B
- warmachine
- User
Ostatnio pojawila sie na mini...crash 1,2,3 crash team racing i crash bash(NIELADNY_LINK)i sciagnalem tylko CTR bo na tym mi zalezy.Wiec to jest obraz ISO i probowalem na ePSX 1.5.2 i 1.6.0 z kompatybilnoscia jaka jest na stronce tej i z nowszymi pluginami i zawsze wyskakuje blad gdy chce zagrac jakikolwiek wyscig i sie zamyka ePSX.Wzialem go do alkohola 120% na virtuala to niechce odpalic wogole i dopiero mi chodzi na Emurayden.Ale wolalbym grac na ePSX.Zaznaczam ze z innymi emulatorami tez blad.Tylko na tym jednym odpala.A na nim np. nazwe toru niezabardzo widac bo sa jakby uciete napisy i gra sie na 'PRAWIE' pelnym obrazie.Ktos wie jak to uruchomic na ePSX?Pojawila sie tez nastepna sam CTR na mini... i spuboje ja sciagnac i odpalic
O pomoc proponuje poprosic osoby, ktore owe "wydania" release'uja i pozniej udostepniaja. ISO pobrane z sieci traktujemy z gory, zakladajac, ze:
- sa niekompletne
- nieudolnie poskladane
- sa nielegalne
- sa sprawcami wszystkich problemow
Jakie jest rozwiazanie w takiej sytuacji? Zaopatrzyc sie w wersje, ktora na pewno zadziala. Sa sklepy, jest Allegro, mozliwosc wymiany z innymi graczami i inne zrodla, o ktorych nie musze wiedziec. Twoj problem nie lezy w funkcjonowaniu emulatora, czy pluginow, zatem musisz obejsc sie ze smakiem.
Aha - i prosilbym o niewypisywanie zrodel, z ktorych pobiera sie nielegalny soft.
- sa niekompletne
- nieudolnie poskladane
- sa nielegalne
- sa sprawcami wszystkich problemow
Jakie jest rozwiazanie w takiej sytuacji? Zaopatrzyc sie w wersje, ktora na pewno zadziala. Sa sklepy, jest Allegro, mozliwosc wymiany z innymi graczami i inne zrodla, o ktorych nie musze wiedziec. Twoj problem nie lezy w funkcjonowaniu emulatora, czy pluginow, zatem musisz obejsc sie ze smakiem.
Aha - i prosilbym o niewypisywanie zrodel, z ktorych pobiera sie nielegalny soft.
To juz nieistotne, czy bezposredni odnosnik do pliku, namiar na ftp, suma kontrolna eDonkey, czy strona ze zrodlami do torrentowego stuffu. Warezowaniu w jakiejkolwiek formie mowimy stanowczo NIE - stad taka, a nie inna cenzura w Twoim poscie. :)Mandaryn pisze:Dzieki za szybka odpowiedz.A to co pisze NIELADNY LINK,to to niejest adres z ktorego mam ta gre:).To jest info przy torrencie tej gry,a dokladnie to to jest chyba tracker na jakim byla wstawiana ta gra:)